Топ 5 на най-спокойните местенца за почивка това лято

27 май 2022 | 14:51
15611
2
Unsplash, Инстаграм
2

Обичате Италия? Мечтаете за почивка, на която около вас да не викат деца, никой да не ви влиза в личното пространство? Вижте нашата топ 5 класация!


Прелест в Камоли (Лигурия)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KOH (@fumi2910)

Малки къщи в пастелни цветове, а на една ръка разстояние от тях - плаж и синя вода. Камоли е като сбъдната мечта. Едно от най-красивите села в Лигурия, което е запазило автентичния си дух, пише британският вестник The Guardian.

Езерото Орта (Пиемонт)
 

През лятото това местенце ще ви подари красиви гледки и чудни преживявания. Сгушено между провинциите Новара и Вербано-Кузио-Осола, то ще ви срещне с историческата красота на църквата от XV век, калдъръмени алеи, площади с кафенета, ферибот до остров Сан Джулио… Тук ще ви посрещнат с любов и ще ви подарят релакс - перфектната идилична атмосфера за тотална лятна релаксация.

Азоло (Венето)
 

За почитателите на хълмистите пейзажи, изкусително вкусната храна и виното, най-добрият избор е Азоло. Този венециански град се смята за един от най-красивите в страната. Предлага много повече завладяващи гледки.

Салина (Еолийски острови)
 

В топ 5 на по-малко известните съкровища на Италия е и прекрасната Салина - еолийски остров с магическа атмосфера, където времето сякаш е спряло. Тук ще се почувствате като в друг век, но в същото време ще разполагате с всички мечтани удобства.Кастильоне дела Пеская (Тоскана)

Кастильоне дела Пеская е средновековно градче, кацнало на брега на морето. Ще ви омае със своите плажове и исторически артефакти. Наблизо има природен резерват, където може да гледате часове наред ята с розови фламинги и други местни животни и птици.
 

Коментари

2 мхмхмхмх
  28 май 2022 | 05:53 отговор
 

Само идиот може да нарече Италия средновековен клозет !

 
1 Черният властелин
  27 май 2022 | 22:07 отговор
 

Само идиот може да иде в недоразвит средновековен клозет като италия на "почивка". То все едно да идеш на "почивка" у слънчака, само дето по-голема жега.

 
 
Ах!
31 май 2022 | 17:59

Тролът самонарекъл се властелин пак троли. Горкият...

Добави Коментар