Туристически хороскоп за 2011 година

11 януари 2011 | 15:00
30925
391
391

Телците ги очакват любовни приключения в чужбина, Девите ще ходят на спа-курорти, Скорпионите ще харчат бесни суми…

Вижте какви пътувания ще ви донесе 2011 година!

Овен (21.03 – 20.04)


Вие сте изключително енергични и не обичате да скучаете. Бъдете готови за много адреналин през 2011 година! Пътуванията ви ще са непредвидими – сноуборд в Алпите или разходка в джунглата, екзотични гледки или спортни състезания, може би страстни курортни връзки… Във всички случаи ви очакват незабравими приключения!

Най-подходящи дестинации: Великобритания, Африка, Виетнам, Германия, Мексико, Уругвай.

Най-подходящи дати за пътуване: от 7 до 18 януари, целият февруари, както и периодът от 4 до 13 декември.

Телец (21.04 – 20.05)За Телците любовта е естествена като дишането – все пак те са под влиянието на Венера, планетата на любовта и удоволствията. През 2011 г. въздействието на Венера ще е особено силно! Очаквайте невероятни романтични пътешествия, страстни любовни приключения, мечтателни разходки по усамотени плажове и разкошни вечери в уютни ресторанти. В списъка може да се включи и любовно признание на върха на Айфеловата кула или пък страстна нощ под открито небе – бъдете готови и за такива събития!

Най-подходящи дестинации: Австралия, Бали, Гърция, Крим, Франция, Швейцария.

Най-подходящи дати за пътуване: от 1 март до 3 април, както и от 7 до 9 октомври.

Близнаци (21.05 – 21.06)Нестандартно, незабравимо и най-добро – по тези критерии Близнаците ще избират пътешествията си през 2011 година. Мързеливото припичане на плажа и безкрайните обиколки по музеите няма да ви удовлетворят. Ще имате нужда не просто от интересна и весела почивка, за вас ще е жизнено важно да проявите индивидуалността си. Рафтинг, участие в карнавал, лов или разходка на кон… През тази година ще трябва да си отпуснете фантазията!

Най-подходящи дестинации: Непал, Канада, САЩ, ски-курортите в Италия.

Най-подходящи дати за пътуване: от 3 до 14 и от 21 до 29 януари, от 2 до 10 февруари, от 12 март до 10 април, от 1 до 13 май, от 8 до 23 юни, от 5 до 14 август, от 8 до 13 октомври и от 6 до 26 ноември.

Рак (22.06 – 23.07)През 2011 г. ще имате нужда от домашен уют, тихи приятелски сбирки и сантиментални разговори. Ако ще пътувате, най-добре го направете със семейството си. Оставете тъщата и свекървата вкъщи (все някой трябва да гледа рибките…), но пък си вземете палатка, барбекю и въдица – атрибути, необходими за спокойна почивка сред близки хора. Ако смятате да пътувате в чужбина, изберете уютни бунгала или семейни хотели, където да се чувствате спокойни.

Най-подходящи дестинации: Турция, Хърватска, Австралия, Черно море.

Най-подходящи дати за пътуване: от 24 юни до 14 юли.

Лъв (24.07 – 23.08)През първата половина от годината можете да очаквате много емоции и нови впечатления. Пътуванията ви няма да имат чисто отпускарски характер, но и служебен. Нищо чудно съдбата да ви изпрати в чужбина, където най-сетне да усъвършенствате чрез практика някой чужд език. 2011 г. е благоприятна за активни и вълнуващи пътешествия, най-важното ще е да предизвиквате възхищението на околните. Разходете се в целия си блясък по палубата на ферибота, демонстрирайте сръчност при използването на алпийска екипировка, играйте водно поло… Можете да участвате във всякакви забави, най-добре под парещите лъчи на слънцето!

Най-подходящи дестинации: Унгария, Испания, Италия, Кипър, Франция.

Най-подходящи дати за пътуване: от 1 до 21 април.

Дева (24.08 – 23.09)2011 година може да се окаже по-скучна и предсказуема за Девите от предишната. Не ви очакват много пътувания, за сметка на това всяко едно от тях ще ви остави незабравими спомени – Девите могат да открият неповторимото дори и в най-обикновените неща! Всички пътувания ще имат своята цел – исторически екскурзии, носталгични места, интересни изложби и посещения на роднини, които не сте виждали отдавна. Годината е благоприятна за укрепващи здравето процедури – отидете на спа-курорт или на кални бани. Можете също така да си позволите малка любовна авантюра – това също е полезно за здравето.

Най-подходящи дестинации: Германия, Чехия, ОАЕ, Турция, Черна гора.

Най-подходящи дати за пътуване: от 1 до 13 април, от 2 до 16 юни, от 9 юли до 14 август.

Везни (23.09 – 23.10)Знаем, че си падате по продължителните и качествени почивки, а не по глупавите сбирки край лагерен огън. Палатката и китарата няма да ви удовлетворят. Имате нужда от хубав ресторант и модерен търговски център за перфектна почивка. Но материалните ценности не са най-важното за вас. Вие сте естет и задължително искате културна програма. 2011 година ще е благоприятна за екскурзии – например в европейските столици, замъците в Чехия и др. Ангажирайте с подготовката на пътуването партньора си – тази година вие не сте организатор, а благодарен потребител.

Най-подходящи дестинации: Австрия, Китай, Япония, Тайланд, Румъния, Чехия, Кавказ.

Най-подходящи дати за пътуване: от 1 до 11 април, от 14 юли до 12 август, както и от 15 до 30 август.

Скорпион (24.11 – 22.11)Скорпионите ги очаква интересна и изпълнена с приключения година. Пътуванията ви ще бъдат нестандартни – ще се чувствате привлечени от екзотичните места и със сигурност ще участвате в рисковани мероприятия. Дерзайте и не се страхувайте! Звездите са на ваша страна. А и ще трябва да се справите с похарчването на нови суми – ще ви повишат заплатата, ще получите премии или пък неочаквано наследство. Не се лишавайте от лукса да нощувате в петзвезден хотел и да се насладите на първокласна развлекателна програма!

Най-подходящи дестинации: Германия, Швеция, Египет, Франция, Индонезия, Тайланд, Индия.

Най-подходящи дати за пътуване: от 30 юли до 28 август.

Стрелец (23.11 – 21.12)Ако се замисляте за обиколка на Европа с автобус, отхвърлете веднага тази идея. Вие сте авантюристи и изследователи, скучният и разграфен по часове оглед на забележителностите може да превърне почивката в същински кошмар за вас. Най-добре избягвайте и готовите туристически пакети с “всичко включено”. Основните ви оръжия през 2011 година ще са фантазията и изобретателността! Съберете неколцина приятели, посочете точка от глобуса със затворени очи и посетете места, за които другите само са слушали!

Най-подходящи дестинации: Австралия, арабските страни, Гърция, Китай, южна Франция, Индия, Мадагаскар.

Най-подходящи дати за пътуване: от 1 до 21 януари, от 17 до 25 март, от 1 до 15 май и от 20 юли до 12 август.

Козирог (22.12 – 20.01)Практичните Козирози трудно се откъсват от работата – за тях на първо място винаги са образованието, бизнесът и кариерата. През 2011 г. обаче ще трябва да си починете, и може би неведнъж. По време на отпуската можете да обмисляте грандиозните си планове или пък да се наслаждавате на плодовете на усилията си. Основната ви задача обаче ще е да си почивате – изключвайте си по-често компютъра и телефона, разхождайте се сред природата.

Най-подходящи дестинации: Полша, Дубай, Египет, Израел, Франция.

Най-подходящи дати за пътуване: от 1 до 20 януари, от 3 до 12 март и от 8 до 17 декември.

Водолей (21.01 – 20.02)През 2011 година можете да си спечелите славата на доста екстравагантна личност. Предупредете отрано близките си за плановете си. Иначе роднините ви може да припаднат, когато разберат, че искате да скочите с парашут в Доминиканската република или пък да се включите в акция за защита на тюлените в Антарктида. Всичките ви идеи и развлечения през новата година ще бъдат необичайни и изненадващи. Ще бъдете готови за пътуване и действие във всеки един момент. Непременно следете актуалните туристически оферти – те са предвидени за хора като вас.

Най-подходящи дестинации: южна Италия, Русия, Швейцария, Мароко, ЮАР, Доминиканската република.

Най-подходящи дати за пътуване: от 1 до 20 януари, от 3 до 21 март и от 12 до 30 април.

Риби (21.02 – 20.03)2011 година ще ви донесе големи промени – възможно е да си намерите нова работа или пък да се преместите в друг град. Точно затова ще ви се наложи постоянно да коригирате туристическите си планове с оглед на стойността им, географското разположение на целта и датите за взимане на отпуска. Нека обаче това не ви притеснява! Всички промени ще си струват положените усилия, а вие в крайна сметка ще се озовете в уютен хамак, полюшвайки се над златистия пясък с голяма чаша мохито в ръка.

Най-подходящи дестинации: Монако, Тайланд, Тунис, САЩ, Хърватска.

Най-подходящи дати за пътуване: от 14 до 19 януари, от 1 до 20 февруари и от 11 до 29 декември.

Още по темата

Коментари

391 Также и
  25 декември 2017 | 05:31 отговор
 

Също и актрисите Amy Hathaway {като по-млада}, Kumiko Hayakawa {като по-млада}, Victoria Dawn Justice, Arden Harthorn и прочие - са били приятни външно {или още са} в младата си възраст

 
390 nice
  21 декември 2017 | 05:16 отговор
 

Selma Blair, Carmen Electra и Nicole Eggert /и трите може да са с примерно около от 4 до 7 години по-големи на възраст, отколкото се пишат/ бяха хубави като по-млади.....

 
389
  20 ноември 2017 | 12:58 отговор
 

мисля, че Бритни Спиърс беше хубавица през 90-те

 
388 данни
  20 ноември 2017 | 03:20 отговор
 

още пиша и - на сайта „Да поговорим за биологичния часовник “ в hotnews.bg /от 18 май 2015 година/ също пише важни коментари за християнството и прочие - като продължение и пояснение на писани тук коментари

 
387 _ .
  29 май 2016 | 17:31 отговор
 

Аз уточнявам, че- Помня, когато 2005 година в "Искрено и лично" по БТВ един мъж каза нещо като, че (сега) съревнованието не е между доброто и злото, а между по-голямото и по-малкото зло. Може би в България днес средната възраст на един полицай (на (каквато) възраст са повечето полицаи днес) е 42 годишна възраст, а може би в България през 60-те години на 20 век- средната възраст на един полицай е била 27 годишна възраст (на (каквато) възраст са били повечето полицаи тогава). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното (от мен) е вярно.

 
386 _ .
  29 май 2016 | 17:27 отговор
 

Помня, когато 2005 година в "Искрено и лично" по БТВ един мъж каза нещо като, че (сега) съревнованието не е между доброто и злото, а между по-голямото и по-малкото зло. Може в България би днес средната възраст на един полицай (на (каквато) възраст са повечето полицаи днес) е 42 годишна възраст, а може в България през 60-те години на 20 век- средната възраст на един полицай е била 27 годишна възраст (на (каквато) възраст са били повечето полицаи тогава). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното (от мен) е вярно.

 
385 ______
  24 май 2016 | 12:09 отговор
 

Ще напиша нещо (не на темата тук) за полицията по света днес- а вероятно и винаги в човешката история е било така, само дето в последните около 21 години- престъпността нарасна в пъти - чудя се наистина ли, полицията има право (не разбира се по официален закон) да държи хората в боязън, че ако някой човек извърши по-сериозно престъпление (и въобще) - примерно гей мъжете (от всички раси) и тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди) - в затворите (а може би понякога и в полицията) ги чакат анални и/или орални изнасилвания (каквито и да са) и т.н; а също, че ако някой човек извърши по-сериозно престъпление (и въобще)- може също да стане жертва на насилие - а може би дори негов роднина, близък човек и т.н (примерно изнасилване - като нормален секс при хетеросексуален мъж и жена (мисля, че е имало случаи полицай да изнасили жена - или да я заплаши, че ако тя пак извърши престъпление и т.н - този полицай ще я изнасили)- не групови изнасилвания - било с анален и/или орален секс (каквито може би е имало в затворите (а може би понякога и в полицията) и т.н при гей мъжете (от всички раси) и тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди)- които може би понякога в медии и т.н се представят (с лъжи и т.н), че жертвите били жени или момичета (не тъмнокожи), и т.н))- и ако това са методите на респект и държане в страх на полицията по света - аз мисля, че трябва (за всеки човек) да има нормална и добра професия (с добра заплата) и добър живот - за да няма (вече) никаква - престъпност по света.

 
384 ````
  23 май 2016 | 16:00 отговор
 

Един добър зъболекар ми каза (преди не повече от 2 години), че след като човек се е хранил с грозде или цитрусов плод е добре да изяде парче сирене (което парче сирене ще върне калция в зъбите - на - този човек). Казвам, че ако се провери с полиграф и т.н - ще се види, че написаното от мен - е вярно.

 
383 Anonymous
  12 май 2016 | 21:45 отговор
 

На много места в Интернет (и т.н) има призиви и т.н (да бъде извършено от мъже, в затвори, полиция и т.н) за жестоки изтезания, отрязване на ръце и крака, пенис кастрация, анални изнасилвания - и с предмети, евтаназия и т.н - за тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди)- аз не мисля, че е уместно (макар и аз (да мисля) тъмнокожите хора за много лоши и нередовни) това да се пише и т.н в Интернет и т.н (дори и ако реално, това е било извършвано)- особено, ако се прочете и от деца. И аз мисля, че трябва винаги любовта и смирението (да бъдат) нашия пътеводител и цел, а не (безсмислените) критики - и - неприязънта. Ако (се провери) с полиграф и т.н ще се види, че написано тук - е вярно.

 
382 Селев
  12 май 2016 | 13:20 отговор
 

Аз уточнявам, че - Може би през 50-те години на 20 век в България (и в други държави) около половината от женените млади хора са имали деца- може би предимно по едно дете (а може би от 1965 година около 15% от женените млади хора са имали деца, а през 70-те години на 20 век около 10% от женените млади хора са имали деца, а през 80-те години на 20 век около 5% от женените млади хора са имали деца- а от 90-те години на 20 век броя им е намалявал все повече).Аз мисля, че това хората в България (а може би и в други държави) да имат масово ток в домовете си е започвало през 50-те години на 20 век (в селата може би към 60-70-те години на 20 век). Аз мисля, че това хората в България (а може би и в други държави) да имат масово телевизори, телефони и т.н в домовете си е започвало към края на 60-те години на 20 век (в селата може би малко по-късно). Аз мисля, че това хората в България (а може би и в други държави) да имат по-често Интернет в домовете си е започвало след 2000 година. Мисля, че това хората в България да имат коли по-масово е започвало в края на 70-те години на 20 век и началото на 80-те години на 20 век. Ако (се провери) с полиграф и т.н ще се види, че написано тук - е вярно.

 

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.