Автор
Ева Григорова

Твоят бъкет лист за едно наистина незабравимо лято!

В нашия екип вярваме силно, че лятото е време за почивка, но и за активно създаване на спомени, които остават завинаги. Топлите дни отлитат сякаш за миг и затова е важно винаги да ги планираме предварително.

На една от последните оперативки в офиса обсъждахме бъдещите си планове и в един момент се уловихме, че всяка от нас споделя пропуснати възможности, а в разговора стана ясно, че те са отлетяли, точно защото ни е липсвала малко подготовка и добро планиране. Това ни даде тласък тази година да си направим кратък бъкет лист, по който да се ръководим през идните месеци - без напрежение, без чувство на задължение, а просто като рамка, която да ни помогне да се насладим изцяло на лятото, което всъщност създаваме сами за себе си.

Предизвикваме и вас да си съставите списък с изживявания, на които искате да се насладите през дългите, топли дни. Лятото означава нещо различно за всеки един от нас, но все пак решихме да ви дадем някои идеи от нашия бъкет лист, които можете да използвате за вдъхновение.



Ето ги и тях:

1. Йога на открито - Тренировките на открито са истински балсам за душата и тялото, но за съжаление рядко ни се случва да ги практикуваме, това беше и причината да ги сложим в списъка. Могат да се практикуват както организирано, така и самостоятелно в близкия парк.

2. Перфектните летни сутрини = танци + вода с лимон - Всички сме чували за ободряващите и здравословни ползи от приема на вода с лимон сутрин, но тази година ние сме решили да подобрим този съвет. Забелязали ли сте, че много често целият ви ден зависи от начина, по който той е започнал? Затова ви предизвикваме през идното лято да стартирате деня си с танци на любимите си песни - този навик ще подобри цялостното ви настроение и ще позволи на тялото ви да се движи свободно и щастливо.

3. Лятна нощ под звездите - Няма нищо по-красиво от лятна нощ под звездите, ако нямате желание да спите на палатка, можете да наблюдавате метеоритния поток Персеиди, който тази година ще бъде най-активен в периода от 14 юли до 1 септември, а пикът му ще бъде точно в разгара на лятото: 11 и 12 август.

4. Дигитален детокс е почти задължителен през летните месеци, за да се върнем свежи и заредени през есента. Идеята е да не използвате електронни устройства за определен период от време, като това може да бъде един ден от седмицата, всеки уикенд или пък по време на цялата ви лятна почивка. Идеята е да се свържете отново със себе си, със своите желания и нужди и да възстановите баланса в живота си.

5. Еко пътеки - България е пълна с невероятни еко пътеки, които ще можем с удоволствие да посетим през идното лято. В нашя бъкет лист сме добавили Струилица край Девин, Чилингира край язовир Въча и Иванинските водопади.

Woman.bg съветва: Винаги е добре през предстоящите дълги летни дни да бъдете подготвени с подходящ аромат, който да ви съпровожда и да ви осигурява дълготрайна защита от изпотяване. Новият Dove Advanced Care е с патентована технология, наречена triple moisturizing (тройна хидратация), която е разработвана в продължение на 10 години. Тя хидратира нежно кожата и е създадена за повече грижа за подмишниците, като може дори да се използва след бръснене. Dove Advanced Care осигурява е дълготрайна защита от изпотяване, която достига до 72 ч, защото през лятото никога не знаете кое ще е следващото приключение, в което неочаквано ще се впуснете.



Не забравяйте в летния си бъкет лист да добавите и Dove Advanced Care!

(в материала има продуктово позициониране)