Автор
Woman.bg

Тя обикаля света със сватбената си рокля (снимки)

Днес обръщаме поглед към една вдъхновяваща двойка - Ник и Зоуи Ауст.

Те са млади, влюбени, женени и... отказали се от подредения си живот, за да обикалят света.

Двамата решават да напуснат работата си и да заменят седенето в офис от 9 до 17 часа с пътешествия из необятния свят. Двойката създава блог в Instagram - "Marry me in travel", в който качва кадри от пътуванията си. Но не става въпрос за любителски фотографии на туристически забележителности, а за може би едни от най-впечатляващите сватбени фотографии, които сте виждали някога.

Ник и Зоуи минават под венчилото на 31 декември 2017-а година и още na следващия ден се отдават на пътешествия. През 2018-а двамата обикалят стотици красиви местенца - от Париж чак до Бали, и на всяко едно от тях Зоуи позира с красивата си сватбена рокля.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

"Тази рокля се е возила във влакове, лодки, самолети, тук-тук, таксита и дори хеликоптер, прелитащ над Еверест. Била съм с нея в снегове и по време на невероятни жеги, носила съм я в проливни дъждове и силни мъгли. Била е покрита с мръсотия и е потапяна в Индийския океан. Плувала съм с нея, изкачвала съм китайската стена, покорявала съм върхове и съм карала колело в Япония, облечена с нея. Тази рокля е запечатала най-хубавите ми спомени", искрена е младата дама.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

"За човешкото око тази рокля изглежда като наистина деликатна, с толкова инкрустации, не знам как е правена, но е наистина издържлива дреха", с усмивка допълва Зоуи.

View post on Instagram
 

"Това бе първата рокля, която пробвах. Родителите ми останаха безмълвни, когато ме видяха с нея. Аз също онемях. Истината е, че тя ме извади от зоната ми на комфорт, но в същото време ми вдъхна увереност. Бях сигурна, че Ник ще бъде горд, когато ме види с нея. Чувствах се сякаш можех всичко и чувах неговите думи: "Ти си силна, можеш да реализираш всяка своя цел", спомня си Зоуи.

"Идеята за Marry me in travel се зароди още на първата ни среща! Искахме да обикаляме света заедно някой ден. Животът е твърде кратък, за да носиш сватбената си рокля само веднъж. А светът е твърде голям, за да живееш в един малък град през целия си живот. Надяваме се, че когато хората видят снимките ни, биха се вдъхновили да открият ново интересно място, да се захванат с ново хоби, да сбъднат мечти, от които са се отказвали цял живот" сподел двойката пред сп. "People".

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram