Ванеса Уилямс показа прелестите на Хърватия и Черна Гора (Снимки)

Американската актриса, певица и моден дизайнер Ванеса Уилямс смая феновете си с разтапящи кадри от почивката си това лято. За разлика от други свои колеги, звездата от "Танцувай с мен" избра за ваканцията си да посети някои от най-красивите градове на Балканите.


Сред снимките, които тя сподели с почитателите си във Facebook, виждаме такива, разкриващи и красотите на хърватския град Дубровник, както и някои вълшебни кътчета на Черна гора.

В края на август 58-годишната актриса публикува фотос от град Тиват, на която тя позира с чаша шампанско в компанията на приятели, седнали на яхта. От поста разбираме, че луксозното плавателно средство е наето от пристанище Porto Montenegro.

Певицата накара феновете си да въздишат по прелестите на Дубровник и с още няколко фотоса от разходката си из старите кокетни улички на красивия град, в това число и от ресторанта на брега на морето, който тя и приятелките ѝ са избрали за похапване.

На друг кадър пък тя показва как тя и приятелите ѝ надигат шотове.

Ванеса не скри очарованието си и от местните гозби. Една от статията си тя посвещава на вкусните омари, риба, пресен хляб и паста, които дегустирала със своите спътници.

Неувяхващата красавица впечатли феновете си и със стилната си визия. На всяка своя снимка тя е с различна, коя от коя по-стилна и феерична, рокля, което накара последователите ѝ да я засипят с дъжд от комплименти.

"Обичам всички твои рокли, Ванеса!!! Красива си", "Всички изглеждате страхотно. Насладете се на почивката", "Благодаря, че сподели снимките. Никога не съм мислил за Хърватия като място за почивка, но след като видях красивите ти кадри, ще я сложа в моя списък от дестинации", гласят коментарите на феновете на Уилямс.

Четете още: Колко е секси: Ваня Червенкова се щракна в малка черна рокля (снимка)