Автор
Woman.bg

Влезте в най-цветното кафене в Тайланд (Снимки)

Има едно по-различно кафене, което не е просто заведение, в което да влезеш и да изпиеш чаша кафе или студена напитка. То е цветно и щуро...

Впечатление ще ви направят тематичните сладки, пухкавите играчки и декора, който ще ви остави без думи. Още с прекрачването на прага ще се потопите в ярко розови стени, пастелни дивани, пластмасови полилеи, цветни възглавнички и много играчки, сред които преобладават понита. Навсякъде, където погледнете, ще видите еднорози. Някои от тях дори висят от тавана.

View post on Instagram
 

Това необикновено кафене - Unicorn, което се намира в Банкок, предлага всичко, което бихте искали - от бургери с бекон до малки кексчета. Разбира се, кексчетата се поднасят в чашки с цветовете на дъгата. Сладоледът тук също е в изобилие. Има различни видове в какви ли не цветове. Всичко от менюто се поднася в специални цветни чашки и чинийки.

View post on Instagram
 

Ако сте в Банкок и искате да видите тази цветна приказка, трябва да знаете, че няма да може да направите резервация за маса, така че отидете по-рано, за да избегнете опашката от чакащи хора. Кафенето се отваря около обяд и затваря врати в 20 ч., така че ще имате време да спрете за един брънч и след това да продължите разходката си. Няма как да пропуснете това заведение, тъй като на входа има голям еднорог, който ще ви посрещне.

View post on Instagram
 

Сладките изкушения тук не са едно и две и ще се замислите, какво точно да изберете, за де не развалите прекалено много фигурата си.