За всички любители на астрологията: Кътчето от Малдивите, което ще открадне сърцето ви

04 октомври 2020 | 15:20
1532
0
Instagram
0

Курортът Anantara Kihavah, разположен на приказните Малдиви, е едно наистина невероятно място, което сме сигурни, че ще впечатли всички любители на астрологията.

Anantara Kihavah има свой “небесен гуру”, който може да ви изнесе лекция за звездите, а в рамките на курорта е разположена единствената обсерватория на Малдивите.

Въздухът над Индийския океан е замърсен съвсем малко и близостта на острова до екватора, го превръщат в едно от местата на планетата, от които се разкриват удивителни гледки към небето. Някои от посетителите на курорта разкриват, че са успели дори да видят пръстените на Сатурн!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beautiful Maldives (@beautifulmaldivesofficial) on

 

“Небесният гуру” на Anantara Kihavah се казва Али Шамийм. От дете той имал засилен интерес към звездите и затова решил да стане професионален астроном. “Небето е като карта, която ни показва къде е мястото ни в безкрайното интергалагтично пространство.” - разкрива Али.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anantara Kihavah Villas (@anantarakihavah) on

 

Имаме и още една изкушаваща новина за вас - обсерваторията има свой луксозен бар, така че можете да комбинирате любовта си с към астрологията с освежаващи коктейли.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anantara Kihavah Villas (@anantarakihavah) on

 

Anantara Kihavah разполага с вили разположени както на плажа, така и над водата. Освен това посетителите имат възможността да се насладят на пет ресторанта с различна концепция. Те могат например да вечерят в подводния ресторант, докато се наслаждават на морските обитатели, които плуват около тях.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anantara Kihavah Villas (@anantarakihavah) on

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени