За всички любители на астрологията: Кътчето от Малдивите, което ще открадне сърцето ви

Курортът Anantara Kihavah, разположен на приказните Малдиви, е едно наистина невероятно място, което сме сигурни, че ще впечатли всички любители на астрологията.

Anantara Kihavah има свой “небесен гуру”, който може да ви изнесе лекция за звездите, а в рамките на курорта е разположена единствената обсерватория на Малдивите.

Въздухът над Индийския океан е замърсен съвсем малко и близостта на острова до екватора, го превръщат в едно от местата на планетата, от които се разкриват удивителни гледки към небето. Някои от посетителите на курорта разкриват, че са успели дори да видят пръстените на Сатурн!

View post on Instagram
 

“Небесният гуру” на Anantara Kihavah се казва Али Шамийм. От дете той имал засилен интерес към звездите и затова решил да стане професионален астроном. “Небето е като карта, която ни показва къде е мястото ни в безкрайното интергалагтично пространство.” - разкрива Али.

View post on Instagram
 

Имаме и още една изкушаваща новина за вас - обсерваторията има свой луксозен бар, така че можете да комбинирате любовта си с към астрологията с освежаващи коктейли.

View post on Instagram
 

Anantara Kihavah разполага с вили разположени както на плажа, така и над водата. Освен това посетителите имат възможността да се насладят на пет ресторанта с различна концепция. Те могат например да вечерят в подводния ресторант, докато се наслаждават на морските обитатели, които плуват около тях.

View post on Instagram