Преди години Елизабет Тейлър се опита да възроди брака си в Ботсвана, Джесика Симпсън и мъжът й се криха от папараците на Фиджи, а Дженифър Лопес и Марк Антъни след сватбата се настаниха в бившото бунгало на семейство Кенеди.

Нека видим къде си карат медения месец известните личности!

Първи в списъка ни с нареждат Дженифър Лопес и Марк Антъни, които изкараха медения си месец в същото бунгало, където навремето са отсядали семейство Кенеди.

Монтесито (Калифорния)



В огромното ранчо San Ysidro недалеч от Санта-Барбара са си изкарали медения месец няколко звездни двойки. Точно тук са отишли след сватбата си Джон Кенеди и съпругата му Жаклин. През 2002 г. Джулия Робъртс и Дани Модър празнуват медения си месец на същото място, а малко по-късно Дженифър Лопес и Марк Антъни също се спират на San Ysidro.

Ранчото е разположено в живописен район между планински склонове. Там има няколко разкошни бунгала, като край всяко от тях има джакузи. Интересно е, че Джей Ло е поискала да отседне в същото бунгало, в което са живели и Джон и Жаклин Кенеди и дори попитала дали “леглото там е същото като тогава”. Първоначално певицата наела бунгалото за медения си месец с Бен Афлек, но след отмяната на годежа Дженифър отложила романтичната почивка и се заела да си търси нов младоженец.
San Ysidro Ranch

Стая за двама – минимум 593 долара на нощ