Автор
Цвета Герчева

"Раздвижи щастието" Виж как 3 жени откриха своята рецепта за активен начин на живот

За щастието казват, че намира тези, които го търсят. Останалите ги подминава, защото някак усеща, че нямат интерес към него. Ние днес обаче ще ви разкажем за три жени, които макар изключително различни в ежедневието си, имат една обща страст и това е активният начин на живот. А това, което истински ги обединява е фактът, че те са намерили щастието именно в спортуването. Те са Милена, Веси и Роси - изключителни личности, с които ще ви запознаем в нашия нов проект, озаглавен "Раздвижи щастието". И трите вярват, че няма невъзможни неща, а животът им определено доказва тази теза. Но ето малко повече за всяка от тях и за това какви тайни ще ни разкрие в блога "Раздвижи щастието":

Милена - бизнесдамата, която знае как

Милена се занимава с мениджмънт в сферата на продажбите и определено е от жените, които знаят как се правят нещата и в живота, и в бизнеса. Обожава да спортува и се шегува, че ако е 7 без 10 сутринта - или простира, или тренира - средно положение няма.

Милена има две деца и повече от интензивен график в офиса, но казва, че щом сложи клина и влезе във фитнеса, е щастлива. Обожава да се движи и така успява да "изключи" съзнанието си поне за малко през деня - това са и моментите, които истински я зареждат.

Роси - един моден редактор, влюбен в здравословния начин на живот

Роси е моден редактор и истински фен на здравославното хранене. Наскоро каза "Да" на любимия си мъж и вече носи годежна халка на дясната си ръка, но сватбата тепърва предстои догодина. Затова сега тя се наслаждава на волния живот на младо момиче, често пътува до страхотни кътчета в Европа и винаги има планове за някое тайно местенце на едни - два часа от София, до което да намине през уикенда.

Динамична, винаги пълна с енергия и определено момиче, което може да те мотивира да живееш по-активно, Роси се включва в нашия проект "Раздвижи щастието", за да ни разкаже за любимите си тренировки и за това как един млад човек успява да намери време за всички активности.

Веси - не просто млада майка

Веси наскоро стана майка, но ако я видите в екшън в офиса - изобщо не можете да кажете, че това момиче само след няколко часа ще сложи хрисимата маска на добрата и спокойна майка с малко бебче. Веси е криейтив директор на студио за нови и нестандартни проекти, около нея винаги е пълно с таблици, клиенти, нетрадиционни бизнес концепции и компании, които очакват истински гениална идея. Как намира тя време за спорт, изобщо какво я прави най-щастлива? Веси е категорична - "Винаги, когато имам един час за тренировка, се чувствам като преродена."

*Какво ще ни разкажат тези 3 впечатляващи жени за своя начин на живот, къде е спортът и здравословното хранене в тяхното ежедневие и защо откриват щастието си винаги, когато прекрачват прага на залата за тренировки? Очаквайте техните лични истории, които ще публикуваме само с една цел - да ви мотивираме да раздвижите щастието си.

Защото вече знаете - щастието намира само тези, които са тръгнали да го търсят. А вие днес огледахте ли се за вашето?


*Съветът на Woman.bg:

Ако вие се грижите за тялото си и спортувате по-често, организмът ви ще ви се отплати със здраве, тонус и енергия. Когато влезете за една сериозна тренировка във фитнеса, или пък искате енергийно барче за подкрепа в тежките следобеди в офиса, може да заложите на продуктите на OSHEE. Ние ги обожаваме и ще ви разкажем за тях в следващите ни материали.

(в материала има продуктово позициониране)