Автор
Woman.bg

Кога си намират мъжете майстора? Всеки път, когато се влюбят наистина

Заради интереса към нашия автор Rebel решихме да му зададем няколко въпроса за жените. Ето какво ни отговори той:

Какви са днешните жени?

Най-вероятно такива, каквито винаги са били. Малко по-първични, малко по-импулсивни, малко по-феминизирани. Доста по-крайни и доста по-агресивни.

А трябва да са....

Нямам никаква представа какви трябва да са. Може би трябва да са точно такива. Едва ли е чиста случайност, че масово отказват да мислят и оставят първичния импулс да ги води. За всяко нещо си има причини, а и всичко е процес, протичащ в най-малко две посоки.

Брюнетка, блондинка или червенокоска?

Някои казват, че съм всеяден. Истината е, че червенокосите винаги са с предимство при мен. :D

Натурална ли я предпочиташ или със силикон?

Май натурална. Аз по принцип не връщам особено, та няма страшно. Иначе нямам против, който се чувства зле, да се подобрява, както желае.

Най-конфузната ти ситуация с жена?

Нямам такaва класация, защото тези ситуации са ми ежедневие. След около 20 минути размисъл установих, че най-конфузно съм се чувствал на едно дневно гости, всичко както си му е редът, но майка й си тръгнала по-рано от работа...Мда. Май този случай ми е най-конфузен.

Плакал ли си за жена?

Един, два пъти. По-важното е, че за мен не са плакали :D

Намери ли си майстора?

Не. Няколко пъти си мислех, че съм го намерил, ама на. Поне ми ремонтираха кухнята и банята. Не е лошо.

А кога са си намерили мъжете майстора?

Всеки път, когато наистина се влюбят.

Кой ти е любимият пол?

Любимият ми пол е Пол Гаскойн. Също така доста харесвам Пол Бетани и Пол Верлен. Ааа, за тоя пол ли питате.. Ами любимият ми пол е джедай. Или чакай това май беше религия. Съвсем се обърках...

Кое ти е най-секси в тялото на жената?

Ами тялото на жената :D Иначе съм претенциозен – ако няма хубави ръце, уши и зъби, даже и червената коса няма да ѝ помогне.

Колко често трябва да спортува една жена и какво?

Колкото ѝ се иска. Всичко е въпрос на желание. Ако си седи на дивана и си мисли „От понеделник започвам“ ще е хубаво да започне този понеделник или в най-лошия случай другия или следващия, най-много до 3-4 месеца. Всеки спорт, всяко движение ще ѝ е полезно. Определено трябва да е нещо, което ѝ доставя удоволствие. Това с пилона било популярно, така чух :D

Кой изневерява в крайна сметка повече – мъжете, жените или джендърите?

Значи джендърите не можеш да ги уловиш. Там всичко е в зоната на здрача. Иначе напоследък си мисля, че изневярата е неизбежна.

Изневярата е неизбежна? Това натъжава ли те?

Не, не ме натъжава. Такива са фактите и това е част от живота. По-интересно е как се справяме с този факт.

Кой е твоят идол за жена?

Нямам идоли. Камо ли па жени :D Ако реша да си сменя пола, сигурно сам ще съм си идол. Не мога да имам за идол някакъв образ, който виждам на екрана или на снимка. Това е продукт, а аз нямам никаква представа коя всъщност е жената, когато прожекторите загаснат, фотошоп човекът се прибере у дома и режисьорът каже „Край“.