Rebel

Аз съм: Дипломиран психо и кинезитерапевт, участвал в спасяването на редник Райън, отвличан 3 пъти от извънземни.

Можете да ме попитате всичко онова, което ви вълнува, ще останете изненадани колко дълбоко познавам женската душа. Вашите въпроси изпращайте на askrebel@woman.bg

Мили момичета, атакувайте ги тези мъже, не се срамувайте!

28 септември 2018 | 14:31
35140
14
14

Добър ден, аз съм вашта леля (ако леля ви имаше плочки и брада. Квоо беее, поне брада имам...). Как сте, мили дами? Падна ли ви тенът от това невероятно и слънчево лято? И сега директно зима. Перфектно...

Подозирам, че ви е скучно на работа, затова реших да ви споделя последните си наблюдения върху вечната борба между мъжкото и женското начало.

И така да започнем с няколко прости въпроса: Що така бе, момичета? Защо хем сте станали еманципирани, хем ви е страх да си кажете, когато искате нещо?! Примерно мъж. Примерно новия колега, дето половината сграда го заглежда?

Значи седя си пред офиса миналата седмица и си гледам работата (телефона) и с периферията наблюдавам една мацка от горните етажи, която обикаля някакъв (явно колега). Ама се облизва, направо жив ще го изяде. Здрасти, здрасти, бла, бла, най-безумният разговор на света. Чупки, стойки, чалъми, пипане на коси, безсмислен смях, цялата програма ви казвам! Колегата обаче или е малоумен, или е гей, пуши си и не дава признаци, че разчита знаците...Абсолютен простак! Тази схема продължава десетина дни вече, а и не ми е първият път, в който наблюдавам такива кански мъки. И без да искам започнах да мисля! И да си задавам въпроси. Въпроси от рода на тези по-нагоре. За естеството на нещата и защо така се получават.

Цялата тази история ви я разказвам, защото много ми се иска най-после да проумеете, че някои (повечето) мъже изпитват изключителни затруднения да разчитат вашите сигнали. Няма лошо да се пробвате, ама като виждате, че реакцията му е като на умряла котка опашката, защо се мъчите...

Защо не си кажете в прав текст – "Ей, слушай тука! Искаш ли да пием кафе?! Обяд?! Вечеря?! Закуска?! Бира?! Алооо, Земята вика колегата? Имаме ли чуваемост?!?"

Направо ще откача. Значи може еманципация, професионализъм, равни права, жените първи на Марс и всичко, ама не може да си кажете, като сте навити на някой. Разбирам, че има разни стереотипи, че мъжът трябва да е мъж и джентълмен (писах ви нещо по въпроса), че той трябва да ви дойде на крака, а не вие при него и т.н., но какво да направим, че понякога сме слепи и трябва да ни се казват нещата директно.

Добре, страх ли ви е? Какво ви притеснява? Казвам ви мацката от историята такива неща му е намислила на този хубостник, че момчето ще изпадне в шок. И въпреки това му играе женската програма. Човекът явно не блести с огромен талант в тази област и не му става ясно. Шамари трябват (не буквално де).

Иначе какво – ходите на фитнес, блъскате като луди, оня си гледа в бирата. Фризьор всеки месец, по 50 пари минимум, тоя смотльо вика днес вторник ли е? Абе какъв вторник, бе?!?!!! На каре съм се подстригала и съм боядисана, тъпунгер! Дрешки разни, рокли, ризи, поли – той ви пита дали може да ползва перфоратора... Ами ударете го с тъпия перфоратор по тъпата глава и си знайте интереса. Ако искате нещо и не ви се получава с финес, подходете леко брутално, кажете си и да се почва...

Ако ви тероризира мисълта „ама какво ще си помисли?“, трябва да ви е ясно, че ако сте пробвали с женските тънки шашми и няма ефект, то този точно индивид от мъжки пол има затруднения с мисленето и няма да си помисли нищо. То по принцип мъжете не мислим особено по темата. Рядко някой мъж ще си помисли „Господи, тази защо ме налазва?“. А и да си помисли ще е някъде за 2-3 секунди и после ще забрави. Няма кво да се лъжем.

Смятам, че основната драма е страхът да не ви отхвърлят. И го разбирам. Не е ок да ви кажат „Не“, но се свиква – повярвайте ми, отказвали са ми към 246 720 пъти. Накрая се научих, че е по-добре да продължавам напред, отколкото да се чудя дали има нещо, въпреки че съм доста тъп и упорит. Силно препоръчвам този подход. Никога не можем да се харесаме на всички, а и не е нужно. А и каква полза, ако си хлътнал по някого, на който му е все тая? Не е ли по-добре да си наясно и да продължиш въпреки удара по егото? Естествено, че е по-добре!

Та така, мили момичета. Когато се налага – атакувайте. Ако се налага като руски генерал през Втората Световна, без притеснения и ала бала, а директно и по целия фронт. Резултатите ще ви изненадат – гарантирано от мен!
Айде, до когато там. Отивам да обясня на този, че мацката от горните етажи го харесва. Сам няма да го проумее, а аз не оставям дами в беда :D

 

Rebel

автор

Коментари

14 Аз
  24 декември 2018 | 13:54 отговор
 

Да, а след време, ако мъжът не се сеща може и брак да си предложим...

 
13 Аз
  24 декември 2018 | 13:53 отговор
 

Да, а след време, ако мога не се сеща може и брак да си предложим...

 
12 Колегата
  29 ноември 2018 | 08:00 отговор
 

Колко ти плащат да пишеш тия глупости...?:)

 
11
  15 ноември 2018 | 10:23 отговор
 

Ако той се прави, че неразбира какво иска мацката, явно не я харесва. Ако тя атакува той може би ще спи с нея, но това не значе дори, че я харесва.

 
10 Darkness
  27 октомври 2018 | 20:23 отговор
 

Адмирации! Не знам как, но въздействаш много на женската аудитория.. И то с позитивизъм. Странно как си бил отхвърлян 1245897 пъти, след като от тебе лъха толкова откровенност и интелигентност. Но и ние жените понякога сме като коне с капаци спрямо мъжете. :D

 
9 eeee
  04 октомври 2018 | 11:34 отговор
 

Ах как се радвам, че се завърна Rebel! Липсваше ми, човече.

 
8 асдасд асд
  01 октомври 2018 | 14:50 отговор
 

асд асд а3 54р3 АЍд ва4гаесзад

 
7 Ирина
  01 октомври 2018 | 11:04 отговор
 

хахахах, ами хем съм съгласна, хем не...но иначе е смешно

 
6 Kiki
  30 септември 2018 | 11:35 отговор
 

Значиии, много се смях...Каза ли на колегата, че тя го харесва? хахха

 
5 Валя
  30 септември 2018 | 00:28 отговор
 

Ако това да си активен при мъжа, го прави да изглежда атрактивен в очите на жената, то при жените жените важи точно обратното. Колкото повече се предлага една жена, толкова повече губи от своята стойност. Затова ако сте майка на момче, моля, опитайте се да възпитате силен, смел, умен, уверен и упорит младеж, а не поредния полумъж, който чака наготово и се надява да го поканят на кафе, да му платят сметката и да му предложат секс. Възпитайте мъж, който не се отказва лесно и преследва целите си докрай, мъж, който не се срамува да поздрави жена за 8-ми Март, мъж, който разбира значението на думата „джентълмен“, мъж който ако не успее по един начин ще опита по 10 други, а не някакъв плах, предпазлив, обидчив, самовлюбен и самодостатъчен загубеняк. Да си беден и/или грозен може да не е порок, но да си страхлив и смотан Е!

 
 
edin|Smotan
01 октомври 2018 | 11:07

Значи Вале много се посмях - не, не за поздрава за 8-ми март, не за кавалерството, ами за пороците Вале. За онези пороци, от които повечето хора сме изтъкани. Така сме възпитани(или поне някои полумъже) Принцесо, да бъдем мили-миролюбиви-богоязливи личности, отзивчиви и смирени. Единствено признавам, че човек, без значение мъж или жена, трябва да бъде учен от малък на инициативност. В страха няма лошо, помогнал ни е да еволюираме. Също и в притеснението - там някъде до "пеперудите в корема". И да, Ваше идеално благородие, не чакам да ме поканиш на кафе, да ми платиш сметката, а за десерт да"яхнеш" скротума, някак сковано ще ти откажа. Иначе благодаря за напътствията, сега те моля, напиши и за дъщерите какви да ги възпитаваме, пък дай Боже да ги доближим до идеала, Принцесо. :)

 
Валя
01 октомври 2018 | 14:08

Това, че всички сме изтъкани от пороци не означава, че не трябва да се борим срещу тях. Независимо дали става дума за участие в клас, публична изява, покана за среща, страхът не помага, а вреди на еволюцията :-) Вие мили Принце, може да не очаквате кафе, почерпка и езда, но уверявам ви, съществуват мъже, които освен всичко това намират за съвсем естествено еманципираните им, работещи и добре печелещи жени да изплащат кредита по апартамента, колата, телефона и т.н. Колкото до възпитанието на дъщерите, научете ги на труд и самостоятелност. Научете ги да бъдат добри и стойностни хора, достойни за доверие и уважение, защото един ден, когато някой страхлив и горделив смотльо им разбие сърцето, единствено техните приятели ще са тези, които ще ги избавят от тъгата и самотата. Няма нужда ги учете да се предлагат и да преследват мъжете. Не ги учете да се разголват, да са нахакани и намахани. Уви, светът вече се е пренаселил с такива!

 
Валя
01 октомври 2018 | 14:09

Това, че всички сме изтъкани от пороци не означава, че не трябва да се борим срещу тях. Независимо дали става дума за участие в клас, публична изява, покана за среща, страхът не помага, а вреди на еволюцията :-) Вие мили Принце, може да не очаквате кафе, почерпка и езда, но уверявам ви, съществуват мъже, които освен всичко това намират за съвсем естествено еманципираните им, работещи и добре печелещи жени да изплащат кредита по апартамента, колата, телефона и т.н. Колкото до възпитанието на дъщерите, научете ги на труд и самостоятелност. Научете ги да бъдат добри и стойностни хора, достойни за доверие и уважение, защото един ден, когато някой страхлив и горделив смотльо им разбие сърцето, единствено техните приятели ще са тези, които ще ги избавят от тъгата и самотата. Няма нужда ги учете да се предлагат и да преследват мъжете. Не ги учете да се разголват, да са нахакани и намахани. Уви, светът вече се е пренаселил с такива!

 
Митьо Пищова
01 октомври 2018 | 17:43

Брях тая Валя ...

 
boibo
05 октомври 2018 | 14:12

Чувала ли си онааа песен на оАзис... Напипай гооооооооооо.... по нататък е друг текста ...

 
23 февруари 2019 | 09:26

Верно е. А тези свалячките, да внимават, че не всичко де изглежда като мъж е мъж!!!

Добави Коментар

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.