Автор
Rebel

Мили момичета, атакувайте ги тези мъже, не се срамувайте!

Добър ден, аз съм вашта леля (ако леля ви имаше плочки и брада. Квоо беее, поне брада имам...). Как сте, мили дами? Падна ли ви тенът от това невероятно и слънчево лято? И сега директно зима. Перфектно...

Подозирам, че ви е скучно на работа, затова реших да ви споделя последните си наблюдения върху вечната борба между мъжкото и женското начало.

И така да започнем с няколко прости въпроса: Що така бе, момичета? Защо хем сте станали еманципирани, хем ви е страх да си кажете, когато искате нещо?! Примерно мъж. Примерно новия колега, дето половината сграда го заглежда?

Значи седя си пред офиса миналата седмица и си гледам работата (телефона) и с периферията наблюдавам една мацка от горните етажи, която обикаля някакъв (явно колега). Ама се облизва, направо жив ще го изяде. Здрасти, здрасти, бла, бла, най-безумният разговор на света. Чупки, стойки, чалъми, пипане на коси, безсмислен смях, цялата програма ви казвам! Колегата обаче или е малоумен, или е гей, пуши си и не дава признаци, че разчита знаците...Абсолютен простак! Тази схема продължава десетина дни вече, а и не ми е първият път, в който наблюдавам такива кански мъки. И без да искам започнах да мисля! И да си задавам въпроси. Въпроси от рода на тези по-нагоре. За естеството на нещата и защо така се получават.

Цялата тази история ви я разказвам, защото много ми се иска най-после да проумеете, че някои (повечето) мъже изпитват изключителни затруднения да разчитат вашите сигнали. Няма лошо да се пробвате, ама като виждате, че реакцията му е като на умряла котка опашката, защо се мъчите...

Защо не си кажете в прав текст – "Ей, слушай тука! Искаш ли да пием кафе?! Обяд?! Вечеря?! Закуска?! Бира?! Алооо, Земята вика колегата? Имаме ли чуваемост?!?"

Направо ще откача. Значи може еманципация, професионализъм, равни права, жените първи на Марс и всичко, ама не може да си кажете, като сте навити на някой. Разбирам, че има разни стереотипи, че мъжът трябва да е мъж и джентълмен (писах ви нещо по въпроса), че той трябва да ви дойде на крака, а не вие при него и т.н., но какво да направим, че понякога сме слепи и трябва да ни се казват нещата директно.

Добре, страх ли ви е? Какво ви притеснява? Казвам ви мацката от историята такива неща му е намислила на този хубостник, че момчето ще изпадне в шок. И въпреки това му играе женската програма. Човекът явно не блести с огромен талант в тази област и не му става ясно. Шамари трябват (не буквално де).

Иначе какво – ходите на фитнес, блъскате като луди, оня си гледа в бирата. Фризьор всеки месец, по 50 пари минимум, тоя смотльо вика днес вторник ли е? Абе какъв вторник, бе?!?!!! На каре съм се подстригала и съм боядисана, тъпунгер! Дрешки разни, рокли, ризи, поли – той ви пита дали може да ползва перфоратора... Ами ударете го с тъпия перфоратор по тъпата глава и си знайте интереса. Ако искате нещо и не ви се получава с финес, подходете леко брутално, кажете си и да се почва...

Ако ви тероризира мисълта „ама какво ще си помисли?“, трябва да ви е ясно, че ако сте пробвали с женските тънки шашми и няма ефект, то този точно индивид от мъжки пол има затруднения с мисленето и няма да си помисли нищо. То по принцип мъжете не мислим особено по темата. Рядко някой мъж ще си помисли „Господи, тази защо ме налазва?“. А и да си помисли ще е някъде за 2-3 секунди и после ще забрави. Няма кво да се лъжем.

Смятам, че основната драма е страхът да не ви отхвърлят. И го разбирам. Не е ок да ви кажат „Не“, но се свиква – повярвайте ми, отказвали са ми към 246 720 пъти. Накрая се научих, че е по-добре да продължавам напред, отколкото да се чудя дали има нещо, въпреки че съм доста тъп и упорит. Силно препоръчвам този подход. Никога не можем да се харесаме на всички, а и не е нужно. А и каква полза, ако си хлътнал по някого, на който му е все тая? Не е ли по-добре да си наясно и да продължиш въпреки удара по егото? Естествено, че е по-добре!

Та така, мили момичета. Когато се налага – атакувайте. Ако се налага като руски генерал през Втората Световна, без притеснения и ала бала, а директно и по целия фронт. Резултатите ще ви изненадат – гарантирано от мен!
Айде, до когато там. Отивам да обясня на този, че мацката от горните етажи го харесва. Сам няма да го проумее, а аз не оставям дами в беда :D