Rebel

Аз съм: Дипломиран психо и кинезитерапевт, участвал в спасяването на редник Райън, отвличан 3 пъти от извънземни.

Можете да ме попитате всичко онова, което ви вълнува, ще останете изненадани колко дълбоко познавам женската душа. Вашите въпроси изпращайте на askrebel@woman.bg

Мъжки тайни: Искаш да си му приятелка? Ще трябва да преглътнеш другите жени

16 ноември 2018 | 11:47
11822
121
121

И ето ме отново, мили дами! Любимият ви невидим глас, ако може така се да каже. Представяте ли си, че във всяка ваша глава, гласът ми е различен :D Много яко! Сега ще се надуя (ако изобщо имаше накъде повече). Както и да е, готино ми стана като си го помислих. Признах си.
Ето какво ми пише едно (навярно) изключително мило момиче:
Кога и как един мъж преценява, че момичето около него е по-подходяща за гадже или за приятелка (аверче) ?

Питам, защото тенденцията е следната: повечето мъже не се ориентират към по-зрелите жени, които наистина могат да изпитват
загриженост, емпатия и топлина. Напротив, налитат "като на мърша" на онези недораслите, тези които представа си нямат
какво още искат от живота и прочие. Известно ми е, че масово се търси по-лесната и удобната.. Но въпреки това ми е любопитно да видя и друга гледна точка.


Кратката версия щеше да е: „Откъде да знам, скъпа?! Просто се случва. А и всички свестни са заети, затова налитаме на каквото падне!“ Но тогава щяхте да четете около 5 секунди, а и въпросът е интересен.
Ще сменя малко поредността на „Кога?“ и „Как?“, защото без „Как?“ няма да има и „Кога?“. Дори да са почти едновременно, едното винаги е преди другото, щото това са чувства. :D А на чувствата не може да се заповядва – нито да се появяват, нито да изчезват (иначе животът щеше да е много по-лесен и доста по-скучен).

Така, започваме да нищим ситуацията.

Повечето мъже по начало са леко примитивни в дълбоката си същност и го карат на чисто усещане и интуиция. Честно казано не мисля, че е често явление мъж по боксерки да си е сам у дома, да си налее едно малко и да започне да разсъждава защо му се иска „жена Х“ да му е в леглото, а „жена Y“ да му е дружка (аз съм изключение). Нещата не работят така. Мъжете рядко си дават сметка защо, но са твърдо убедени, че нещата просто се случват. Ами не – не е толкова просто.

Глобално мъжете се разделят грубо на две групи – едната група са мъже, които не смятат, че могат да имат приятели жени. За тази група мъжаги жените са свързани само и единствено със секс и могат да се преструват на близки, докато не ви вкарат в леглото. Най-често после интересът им рязко спада, рязко спират да слушат за бившия, за тъпата от работата, за майка ви, за детето и за всичко останало. Някои се задържат по-дълго, други по-кратко, но накрая ви става ясно за какво е била цялата работа.

Втората група мъже са маааалко по-сложни и те могат да се разделят на още подгрупи, но няма да се спирам подробно. Мъжете, които причислявам към тази група допускат, а често и искрено вярват, че могат да имат приятели от другия пол. Това обаче не изключва в някакъв момент да се стигне до секс, но това не е и никога не е била основната им цел. Нито пък сексът е задължително условие. Просто с една част от тях ще се случи, с друга не. Вероятността да изчезнат, ако това се случи, е много малка. По-скоро ще се чувстват леко некомфортно, точно както и вие. В добрите случаи това минава бързо и си оставате приятели. Да не кажа и по-добри приятели. Няма да загубят интерес към нещата, които ви вълнуват и ще са си там за вас. Real friends, you know!. Една друга част от тази група ще избягат с 200 ако заподозрат, че нещата отиват към секс или към влюбване, или към друго различно от приятелство. Други истински ще се влюбят в жената приятел и тихичко ще си страдат. Абе, няма да ги нищя чак толкова. На мъжете от тази група може да се разчита за приятелство.

Факт! На горните – твърдо не! Също факт! Лошото е, че в началото трудно се разпознават.

Тези групи си ги измислям в момента и не претендирам за ултимативна точност :D Просто опитът ми показва това.
Ето и някои „невероятни тайни“, които показват процеса на „Как?“

Мъжете имат нужда от женската гледна точка! Понякога им е много необходима. По най-различни въпроси, но често по отношение на събития с други жени. Освен това мъжете също имат нужда да споделят, а също така и да клюкарстват. Мачовете са си мачове, ама малко клюки от време на време също са забавни. Особено ако гравитирате в една среда, шансовете някой мъж да ви хареса за приятел са реални. Не казвам големи, но съвсем реални. И тук идва женската част. За да бъдете определени и описвани като „Тая е голям пич! Тази е баси лудата!“ И не на последно място „“Име“ се оказа ебати точната мацка!“ ще трябва да отговаряте на следните условия:

1.Да не сте супер голяма кифла – мъжете не харесват кифли за приятели. Кифлите са твърде концентрирани върху себе си, рядко искат да слушат за други жени, поддържането на кифленския вид и статус изисква време, което иначе може да се оползотвори в разговори с мъжа приятел. Изобщо силните кифли имат време да обсъждат само тъпотии. Мъжете не обичат да обсъждат тъпотии => няма как да ви харесат за приятел. Ако леко кифлеете чат пат и си пускате снимки в Инстаграма, имате шанс. Без прекаляване!

2.Да се държите малко като пич – например да се оригнете мощно, след като изпиете халба бира на екс и цялото заведение да се обърне да види кой е този простак, докато вие гордо си избърсвате пяната от мустака с опакото на ръката :D. Нееее, не не. Моля ви не го правете. Ще спечелите точки, това ви го обещавам, но все пак е too much!. Да се държите като пич в най-общия случай означава да не се лигавите излишно и да не мрънкате отчайващо много. А също така да сте склонни да слушате за други жени и любовни драми с други жени. И за секс с други жени. Знам, че ще е трудно, но е постижимо! :P

3.Да сте смели – тука се чудя какъв пример да ви дам. Да сте смели в смисъл да не ви е страх да звъннете почти мъртво пияна в 3 часа през нощта на въпросния мъж приятел, да му кажете еди къде си съм, идвай на парти – да се чете „Абе не съм сигурна какви ще ги свърша, ела за всеки случай“. И след като приятелят стане посред нощ и се довлече до мястото, да продължите партито до 8 и тогава да го оставите да ви прибере. От този тип смели или по-скоро необременени. Защото на приятелите не им пука колко се напиват един пред друг или дали имат дупка на чорапа :D Това е за пресните гаджета, каквито вие не сте.

Ето така се случва „Как?“. В главата на мъжа вие се превръщате в равнопоставена личност – пич, с която е забавно. С която може да се общува нормално (от мъжка гледна точка), с която е яко да излизаш, да се напиеш, да говориш цяла нощ, да клюкарстваш, да си сериозен, да помагаш. С една дума на мъжете не им се налага да се преструват и да внимават чак толкова какво говорят и правят. Просто са себе си. И вие сте себе си. И всичко е точно.

„Кога?“ е по-неясно, но обикновено е скоро след събитията от „Как?“. И честно казано много зависи как се поставя самата жена. И с това имам предвид абсолютно точно следното – дали конкретната дама вярва, че мъжът може да е искрен приятел или от старта го подозира в нечисти намерения. Няма кво да се лъжем – мъжете са ви преценили като жена. Гаранция. Огледали са ви от глава до пети. И лицето, и краката, и дори задника ви! И продължават. Изненада?! :D Оценена сте, това ви го казвам със абсолютна сигурност. И то често високо. Нужна е много малка и точна доза мнителност по въпроса със задните мисли. Толкова, че да ви позволи да разберете от коя от горните групи е мъжът и да изчезнете като нинджа, ако е от група 1.

Стана ли ясно как се случва? Утре ще го прочета пак и ще редактирам неяснотите. А и Главната ще го чете...Както казват, ако не можеш да обясниш нещата просто, значи не ги разбираш достатъчно добре.
Втората част на въпроса си е за отделна статия, честно. Не съм съгласен, че масово се налита на недорасли и неориентирани мацки. В началото казах – по-свестните са и по-заети :D

И по-сериозно. В много мъже съществува страхът от неуспех, който пряко им влияе на самочувствието, затова се хвърлят на лесното. Много жени директно биват отписани като „мисията невъзможна“ , защото са симпатични, често умни и още по-често нямащи никаква идея как да дадат някакъв смислен, и най-важното – РАЗБИРАЕМ, сигнал. Разбираем за мъжете, визирам. Иначе за този тип жени всички сигнали могат да са си разбираеми, ама полза никаква. Те ще си останат Том Круз и ще си пият сами на бара. Честно казано никога не съм разбирал мъжете, които нападат лесното, без даже да разбират, че не са ловецът, а плячката. И с какво може да ти вдигне самочувствието една подобна схема. Ми с нищо. Но пък мъжете сме добри в самозалъгването. Може би сме по-добри от жените дори. Спорно е, не мога да преценя.

Лесното, лично на мен, никога не ми е носило нищо, но си има мъже и мъже. Все пак смятам, че мъжете минават по-бавно през един процес на намиране на истинската си същност и няколко „лесни и удобни“ си минават по ред на номерата. Оправдавам го, щото и аз съм бил така, но си мисля, че това е процес на търсене, а не нещо, което си струва. Разбира се, има мъже, които никога не излизат от това, защото им е лесно, топло и меко. Подобни индивиди никога не разбират какво е сексът извън гимнастиката и че би могло да ти е много специално дори и с жена, с която не сте свръх емоционално обвързани.

Ако търсиш лесната и удобната, значи или си далеч от истината, или завинаги ще си останеш малко страхливо момченце, което само ще се преструва на мъж. И тук несъмнено има нюанси, но факбойчетата откровено ме дразнят! :D

В заключение ще кажа, че мъдростта не идва с възрастта и 30 са новите 20 ;)
Айде, докогато там...
Rebel.

Rebel

автор

Коментари

121 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:43 отговор
 

555'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),12)||'

 
120 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:43 отговор
 

555*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),12)

 
119 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:43 отговор
 

9wSlCIRl')) OR 171=(SELECT 171 FROM PG_SLEEP(12))--

 
118 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:42 отговор
 

5MOgO7Ro') OR 370=(SELECT 370 FROM PG_SLEEP(12))--

 
117 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:42 отговор
 

OM9gztna' OR 730=(SELECT 730 FROM PG_SLEEP(12))--

 
116 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:42 отговор
 

-1)) OR 632=(SELECT 632 FROM PG_SLEEP(12))--

 
115 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:42 отговор
 

-5) OR 506=(SELECT 506 FROM PG_SLEEP(12))--

 
114 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:42 отговор
 

-5 OR 989=(SELECT 989 FROM PG_SLEEP(12))--

 
113 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:42 отговор
 

4PlKenAz'; waitfor delay '0:0:12' --

 
112 MmzHrrdb
  15 септември 2020 | 04:42 отговор
 

1 waitfor delay '0:0:12' --

 

Добави Коментар

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.