И какво? Избягах от офиса. Не беше лесно. Добре, че започна ретроградният Меркурий в Дева (най-гадният от всички), та ключалката на вратата се скапа и успях да си отворя с картата на една от старите чистачки, която намерих в най-прашното чекмедже във Вселената.

Оказа се, че е вторник и днес се върнах. Поне се изкъпах, че малко ми омръзнаха мокрите кърпи.

Сряда. Никакво време. Ни топло, ни студено. Нито ти се иска да си скъсаш ризата, да напуснеш работа и да живееш под обърната лодка на плажа, нито ти се иска да правиш кариера, да се ожениш и да остарееш. Безвремие някакво. То и мисълта ми така върви – наникъде.

Ровя си тука из нета и ми прави впечатление, че навсякъде всичко се е превърнало в състезание по драма. Не актьорска игра, а съревнование на „драматични“ човешки истории. Една се оплаква, че нямала гадже, преспивали с нея и после само „seen”,”seen” без отговор, а и даже не оставали да спят за вечерта. Друг пък мрънка, че бившата му е ужасна пача и какви ли не злини му причинила. И как все на него се случва...

А аз седя тука и си мисля не може ли вие двамата да се съберете, а? И да спрете да си мерите драмата.

Освен това си мисля за изборите, които хората правят. Значи тая мацка си избрала един пробит цървул от бара или Tиндъра, пошлякали ли се и той си бегАл. Е, скъпа, само този ли си тръгна? Или е поредният, който си тръгва? Ако е поредният, що хейтваш по мъжете, че не били готови за връзки, не искали да се обвързват, а само да почукат малко и да си ходят? Не се ли замисляш, че нещо и на теб ти куца. Да не би да си ММЗП (мъртва морска звезда на пясък)? Или от ония, които никога нищо не им пречи? Питам, защото няма мъж, който да си тръгне от хубав секс след първата вечер. Ако сексът е добре, ще останеш минимум 3 седмици, даже и да нямаш чувства. Казвам го, защото го знам. Тъпо, но факт. А и какво повече да търсиш от жена, с която ти е отнело 3 часа от „здрасти“ до свършване. Ми май нищо.

Да поясня. Мъжете нямаме нищо против секса, но често изчезваме, когато няма нормална комуникация. Такава, която си върви без напъване и напрежение. Комуникация, която не те трови и не се налага да си просиш разговори за смислени неща. Разбира се, че ни интересува как е минал денят ви и колко е смотана новата колежка, но предпочитаме да ни разкажете как се чувствате от това, а не да декламирате поредици от безсмислени (за нас) факти. Адски ни се иска да виждаме, че жената срещу нас е емоционално ангажирана във връзката. Без значение дали сте се срещнали преди 2 седмици или преди 2 години. Искаме да усещаме, че цялата история има някакъв смисъл и за вас. Ако не успявате да ни породите такова чувство, е твърде вероятно просто да си тръгнем.

Мъжка логика. Пази Боже.

Изобщо как избирате вие жените? Всички искате да се омъжите за оня от песните на Бон Джоуви, но последните ви 5 гаджета са се снимали, или са искали да се снимат голи в клип на Преслава (или която е там модната чалга напоследък). Как да стане? Еми никак. Какво очаквате? Или то си е любов и не пита. Изобщо не ви разбирам. Честно. Хем искате джентълмен, грижовен, мъжкар, сериозен, хем налитате на факбойчета, дето ви гледат как товарите багажа за морето, докато си постват селфита в Инстаграма или ви оставят да сменяте гуми по магистралите и не могат една филия да ви намажат. С маргарин...

Свестните мъже съществуват ама не ги избирате. Това е. Мен лично това НЕ ме дразни. Дразни ме, че после мрънкате. Ама вой до небето надавате. Тъжни песни, драми, дълбоки мисли от Word Porn, Елисавета Багряна или от най-драматичните-мисли-за-любовта-и-самотата.com.

То от другата страна (мъжката) е същата работа, де. И там реват като магарета и все другите виновни. Ама айде, там позицията малко повече я разбирам, защото в края на деня Жената решава с кой да си тръгне. И повечето пъти не е в тяхна полза. За факбойчетата не говоря. Те са цяла отделна глава в психиатрията.

Днес не сте ми най-любимите. Много често започнах да виждам подобни истории и мрънкане. И не ме кефи. Ама хич. Всеки си е лягал сам, докато липсва на някой друг. Мхм. Айде. До когато там.

Rebel вече се изявява на нашата страница и отговаря на всички онези въпроси, които искате да зададете, но не успявате да го направите по една или друга причина. Отпуснете се, не се притеснявайте да питате, ще останете изненадани колко дълбоко познава Rebel женската душа. Вашите въпроси изпращайте на askrebel@woman.bg. Voila!


Мили дами, този текст е написан специално за вас от един невероятен, чаровен и разбиращ женското мислене мъж. Мъж, чиято грубовата външност всъщност крие една топла и нежна душа. Думите му винаги са искрени и на място - ритат, хапят и попадат точно на онези места, където сме най-уязвими. Той е всичко друго, но не и клише. Rebel вече ще се изявява на нашата страница и ще отговаря на всички онези въпроси, които искате да зададете, но не успявате да го направите по една или друга причина. Отпуснете се, не се притеснявайте да питате, ще останете изненадани колко дълбоко познава Rebel женската душа. Вашите въпроси изпращайте на askrebel@woman.bg. Voila!

Прочети повече на: https://woman.bg/rebel-otgovarya/edin-muzh-za-muzhete-zhenite-seksakoj-kakvo-znae-i-kakvo-ne-znae.52262.html