Необходими продукти:

100 мл бульон пилешки
1/4 ч.ч. соев сос
1 щипка джинджифил сух
1 щипка черен пипер млян
2 бр. яйца
2 с.л. олио
1 гл. лук кромид стар
1 бр. червени чушки
3 ч.ч. ориз
1/2 вр. лук кромид пресен
1 ч.ч. грах
1 с.л. сусамово олио
450 г пилешки гърди

Начин на приготвяне:

Оризът се сварява.

В малка купа се смесват бульонът, соевият сос, джинджифилът и пиперът. Оставят се настрани.

Месото се изпича на грил по 4 минути от всяка страна.

Тиган се загрява на средна степен и се намазнява. Слагат се яйцата и се сготвят за 2 минути. Изваждат се и се слагат в плато. Разрязват се на парчета.

В по-дълбок тиган се загрява малко мазнина. Слагат се лука и чушката да се запържат, докато омекнат. Слагат се бульона и ориза и се оставят на котлона за няколко минути.

Добавят се месото, яйцата, пресния лук, граха и сусамовото олио. Разбърква се, за да се смеси всичко и се оставя на котлона за още няколко минути.