Есенният сезон на 24KITCHEN продължава да ни поднася приятни изненади с новите епизоди на „Бон Апети“, които ще се излъчват от 04.11. всеки ден в 11:30 часа. Любимият телевизионен тандем, Лора и Стоян, отново ще демонстрира своите кулинарни умения, за да вдъхнови зрителите за приключения в кухнята.



В новия сезон на „Бон Апети“ двамата готвачи ще споделят много нови неустоими рецепти за всеки ден – бързи, лесни и с достъпни продукти. Рецепти за онези моменти от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.



С помощта на двамата кулинари, тези изкусителни рецепти ще са достъпни за всеки, който иска да внесе уют, топлина и аромат на домашно сготвена храна в ежедневието си. „В новите епизоди на „Бон Апети“ ще демонстрираме как да приготвим домашно изпечен хляб, как от гарнитура, глазираните моркови могат да се превърнат в елегантно предястие и как да подготвим празнично меню, в което звездата да е ароматно руло от свинско месо, наред с много други кулинарни вдъхновения. Както винаги, ще има и невероятни на вид и вкус сладки изненади, но това ще оставим за десерт.“ – споделя кулинарното дуо.



Лора и Стоян са истински екип в кухнята и за пореден път ще докажат, че най-вкусната храна е тази приготвена с любов. Ще споделят искрената си наслада от готвенето чрез страхотна смесица от неустоими вкусове и аромати. Зрителите на 24KITCHEN ще имат възможността да се насладят на новата доза вдъхновения от кухнята на „Бон Апети“ от 04.11., всеки ден в 11:30 часа.
Любителите на домашно приготвената храна могат да открият и запазят любимите си рецепти от това и други предавания, излъчвани по 24KITCHEN, в обновения сайт на канала – www.24kitchen.bg.


За да ви изкушим, ви пускаме и рецепта за „Итън мес“ с горски плодове.

Необходими продукти:

6 порции, 15 минути + 30 минути изчакване

600 мл течна животинска сметана
10 г бурбонска ванилова захар
50 г захар
150 г целувки
300 г пресни ягоди
150 г боровинки
150 г къпини
100 г мед
1 стрък мента

Начин на приготвяне:

1. Нарежете ягодите на едри кубчета. Разбъркайте ги с останалите плодове.
2. Залейте с меда и поръсете с наситнена мента. Оставете ги да престоят 30 минути.
3. Разбийте сметаната с бурбонската ванилова захар и захарта. Натрошете целувките.
4. В чаши за сервиране подредете пластове от сметана, плодове и целувки.