Навън вече става все по-хладно и сякаш се стъмва изведнъж още в късния следобед. Улисани в задачи и грижи, търсещи малко свободно време за себе си и мечтаещи за екзотична почивка, море и златен пясък, ние сякаш забравяме за най-ценното, което притежаваме в живота си - семейството.

И понеже знаем, всички обичаме да сме заедно край масата, особено в хладните вечери на ноември, ние днес искаме да ви накараме да се замислите - отделяте ли достатъчно време на любимите си хора и има ли начин да намирате повече минути просто да бъдете заедно, край масата, да сервирате топъл хляб и храна, приготвена с любов, и да почерпите сили да бъдете смели и успешни във времената, в които живеем, именно от енергията на близостта с най-скъпите ви хора.


Как обаче да изберем храната, която да сложим на масата? Защо, когато ни ухае вкусно, се сещаме за детството, чувстваме се уютно и спокойни? И кое е основното, по което се водим, когато пазаруваме - качеството, съставките или свежестта на продуктите? Това са малка част от въпросите, които всяка домакиня си задава.


А питали ли сте се някога как точно да разпознаете нещо толкова просто като добрия хляб например?

Оказва се, че не е без значение дали един земел например, е изпечен от експерт, завършил специална квалификация в областта на хлебопоризводсвото, или просто от човек, който няма тази толкова важна експертиза. Днес ние имаме много голям избор и буквално можем да пазаруваме отвсякъде, затова и самата технология на приготвяне, и експертното разбиране на самия процес на втасване и печене на хляба, се оказват толкова важни за крайния резултат.


Именно това е и основната идея на екипа на BILLA България, които ни радват със страхотни идеи на тема хляб. Освен че можем да опитваме различни рецепти в рамките на инициативата "Хляб на месеца", в магазините от веригата можем да си купим хляб, изпечен на място в BILLA пекарна от пекари, сертифицирани от Министерството на образованието.

Крайният резултат е налице - когато пазаруваш в BILLA, можеш да си купиш хляб, замесен с качествени съставки, чиито вкус е просто пленяващ. А пълнозърнестите хлябове определено могат да спечелят и вниманието, и небцето ви.


Ние самите опитахме няколко от малките вкусни хлебчета, които се вадят от фурната на всеки 30 минути, и резултатът е 1 на 0 в полза на добрия хляб. Печивата на компанията са част от активност под надслов „Прясно и безопасно – с грижа за всички нас“. Тя обхваща секторите за пазаруване: BILLA Пекарна, Витрина Деликатеси, Топла витрина, Плодове и зеленчуци. Подготовката и съхранението на предлаганите от веригата продукти се осъществява в обособена зона, която едновременно ги защитава и поддържа свежи. Всички работни помещения и плотове подлежат на регулярна дезинфекция. Пресните храни, като печива и топли ястия, са разположени на рафтове с безопасни плексигласови врати.

В допълнение, всички служители носят защитно облекло, а за ползване на клиентите са предоставени безплатни найлонови ръкавици. Е, дали има човек, който може да усети аромата на пресен земел, да подмине щанда и да реши да вечеря салата от моркови? Може и да има, ние в екипа на woman.bg просто не сме от този тип хора. Затова пък се учим усърдно да бъдем по-щастливи, да прекарваме повече време с любимите си хора на масата и никога да не забравяме да сервираме вкусен хляб и храна, приготвена с любов. А, има и още нещо. Но то е тайна съставка за щастлив живот, която всеки трябва да открие сам за себе си.
Каква е вашата?

(в материала има продуктово позициониране)