Всеки брънч ще се превърне в празник за сетивата с тази неустоима рецепта за френски тост с крем сирене Castello® Hawaii ананас и бадеми – сладко-солена комбинация и различни текстури, които се допълват идеално.

Необходими продукти:

1 бр. крем сирене Castello® Hawaii ананас и бадеми
4 филийки хляб с квас (дебело нарязани)
8 резена бекон
2 яйца
100 мл мляко
2 ч.л. захар
1 ч.л. канела
пресни боровинки
щипка сол
течен мед
масло за пържене



Приготовление:

В тиган разтопете малко масло и запържете резените бекон, докато станат хрупкави.

Разбийте яйцата, млякото, канелата, захарта и солта в купа с помощта на миксер или бъркалка.

Потопете филийките хляб в яйчената смес и от двете страни, след което запържете в тиган с масло, докато станат златистокафяви и хрупкави.

Поставете в чиния две филийки, след това отгоре сложете няколко резена крем сирене Castello® Hawaii ананас и бадеми, няколко парченца хрупкав бекон и пресни боровинки. Посипете с мед на вкус.

Сервирайте, докато френският тост е топъл и се насладете на уникалната комбинация от сладки и солени вкусове!

(в материала има продуктово позициониране)