Автор
Woman.bg

Как да спестим време и пари в кухнята, без да правим компромис с качеството

Колко често ви се случва да се приберете уморени от работа и единственото, което искате, е да си вземете топъл душ и да се излегнете пред телевизора? Ами дори когато имате цялото вдъхновение на света, но просто времето не стига?

Тогава продължавайте да четете, защото имаме решение за вас! И не, няма да излекуваме мързела, нито ще променим законите на физиката – нашето предложение е много просто: предварително приготвени на пара зеленчукови миксове.

Какво всъщност представляват предварително приготвените на пара зеленчукови миксове?


Хубаво е преди да купуваме каквото и да било, да се информираме за процеса на производство, за да сме сигурни в качеството на продукта.

В случая на готовите зеленчукови миксове приготвени на пара, всичко започва с местните фермери, които подхранват земята, за да създават вкусните зеленчуци, които познаваме и обичаме като моркови, грах, броколи, зелен фасул, царевица и др. Пресните зеленчуци се приготвят на пара, а след това се вакуумират по специален метод преди да бъдат консервирани. Тази техника позволява запазването на уникалния вкус, цвят и здравословни ползи на зеленчуците.

Предварително готовите миксове ни спестяват време


Разбира се, пресните зеленчуци имат своето предимство, но целият процес по пазаруване на всеки 2-3 дена, измиване, нарязване, приготвяне и сервиране често отнема ценно време. Тук на помощ идват предварително готовите миксове. Изваждате от фризера, слагате в тигана, малко масло, малко сол и други подправки за душата, и докато се обърнете кухнята вече ухае на готово ястие.



Разнообразна гарнитура всеки ден? Зеленчукови миксове, приготвени на пара.

Хапва ви се вкусна крем супа? Просто ги пасирайте. Очаквате гости и се нуждаете от вдъхновение? Изненадайте ги със зеленчуков киш! Възможностите наистина се безкрайни и ето защо толкова обичаме предварително приготвени на пара зеленчукови миксове. Отивате веднъж до магазина, а се прибирате с подходящ продукт за всякакви ситуации и поводи, който може да бъде консумиран по всяко време, без да се притеснявате, че ще се развали.

Зеленчуковите миксове ни спестяват и пари


Почти всяка рецепта за основно ястие включва в себе си няколко вида зеленчук. Малко от нас посещават магазина за само един морков, една чушка или два стръка броколи – просто се чувстваме длъжни да си купим поне няколкостотин грама. Така и така сме отишли, защо не вземем повече „за всеки случай“…

Да, обаче този „всеки случай“ рядко идва по нужда и по-често по принуда. Ето пример: останали са ви 2-3 моркова – хайде пак до магазина за още продукти за друга рецепта, в която да ги оползотворим. Кръгът е безкраен!

Купувайки предварително приготвени зеленчукови миксове на пара, вие използвате само точното количество, от което се нуждаете за рецепта, така че повече няма несъзнателно да се чувствате „принудени“ да купувате още и още.

Здравословно, бързо и щадящо портфейла – какво повече бихте искали от едно ястие?

(в материала има продуктово позициониране)