Няма нищо по-вкусно от хрупкаво хлебче, обгърнало апетитен пълнеж от бекон и висококачествен чедър Castello. Рецептата е лесна и можете да я приготвите по всяко време. Уникално предложение, както за обяд, така и за вечеря. Нека видим какво ще ви е необходимо за това фантастично ястие:

Продукти за 4 порции:

1 бр. Castello зрял чедър

4 филии бял хляб

4 яйца

50 гр бекон на кубчета

див лук

щипка черен пипер

Приготовление:

1. Пригответе си 4 малки огнеупорни купички.

2. Препечете филийките хляб в тостер или фурна. Сложете една препечена филийка на дъното на всяка купичка, като я оформите като кошничка.

3. Нарежете на ситно див лук, около 1 супена лъжица. Настържете около 100 гр Castello чедър.

4. Сложете върху всяка препечена филийка по едно яйце, сложете бекон, настърган чедър, поръсете с див лук и подправете с черен пипер.

5. Печете за около 15 минути на 225 градуса или докато чедърът придобие златист цвят и яйцата са сготвени по ваш вкус.

(в материала има продуктово позициониране)