Лесни оризови крокети

12 юли 2018 | 08:02
видяна 500
коментари 0
recepti.bg

Необходими продукти:

500 г ориз

1 щипка сол

60 г масло

20 г галета

5 г риган

Начин на приготвяне:

В купа се смесва оризът заедно със солта и с маслото.

Добавя се малко галета (около 15-20 г) и се разбърква.

Оформят се топчета и се овалват в галета, смесена с риган.

Пържи се в сгорещена мазнина.

Поставят се върху кухненска хартия, за да се изцедят от мазнината, и се сервират.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?