Автор
Woman.bg

Лютеницата - витамини в буркан и спомен за детството

Може и да живеем в ерата на гурме и фюжън кухнята, но има една храна, която почти всеки българин истински обича - лютеницата. И причината за това не е само в носталгията по детството и времето, когато наесен дворовете на къщите ухаеха на печени чушки и доматен сос. В лютеницата има нещо необяснимо вкусно. В аромата ѝ се крие някаква магия, която влияе на сетивата ни и ни носи усещане за дом и уют.

Дали заради печените на жар сочни червени чушки, дали заради грижливите ръце на домакините, които прекарваха часове в кухнята, докато приготвят своята домашна лютеница по тайна рецепта, която никой не знаеше... Дали заради онзи рафт в мазето, пълен с бурканчета, които всички толкова много обичахме - лютеницата и до днес не е изгубила и капка от онзи вкусен чар, на който се наслаждаваме хапка след хапка.

Ако и вие сте от феновете на хубавата лютеница, тази есен от екипа на BILLA са се погрижили на рафтовете във всеки техен магазин да има от онази лютеница, която ние българите толкова много обичаме. Фино смляната лютеница с марка BILLA е направена по отлична класическа рецепта, запазвайки истинските качества на този така любим български продукт.

Само български зеленчуци

От екипа на BILLA споделят, че лютеницата с марка BILLA е произведена от висококачествени съставки от подбрани производители. В бурканчето има само български зеленчуци, вероятно затова и вкусът на тази лютеница е толкова натурален и класически.

Без консерванти

Навярно не знаете, но доматите са един от зеленчуците, които не губят полезните си качества след консервиране. Какво означава това ли? Че полезните български домати, вложени в направата на лютеницата с марка BILLA, са точно толкова полезни, колкото и ако ги хапвате свежи. Така че каква по-добра храна за студените дни от добрата стара лютеница?
Освен това в бурканчето с марка BILLA няма вложени консерванти и оцветители.

2/3 от българите избират вкуса на фино смляна лютеница BILLA

Вярно е, че почти няма нашенец, който да не обича лютеница. Тази с марка BILLA обаче се оказва изключително любима на българите, сочат данните от специално изследване. Оказва се, че 2/3 от запитаните българи в сляп продуктов тест на Pragmatica, проведен през септември 2017г., избират лютеницата с марка BILLA сред други марки на пазара.



Не вярвате ли? Просто я опитайте!


Не вярвате, че тази лютеница е наистина вкусна? А защо просто не я опитате - небцето никога не лъже. Можете да опитате лютеницата с марка BILLA в най-близкият магазин на марката до вас още този петък и събота.
Всички клиенти на BILLA ще имат възможност да опитат фино смляна лютеница с марка BILLA по време на дегустации, които ще се проведат този петък и събота. В петък вкусните "проби" стартират от 17.00ч. до 19.00ч., а в събота от 11.00 ч. до 13.00 ч. На дегустацията ще можете да опитате и тостерен хляб с марка BILLA, произведен в България.

Ако ви харесат хапките с лютеница и хляб, трябва да знаете, че и двата продукта са на промоционална цена в седмицата от 25-и октомври до 31-и октомври.