Автор
Ева Григорова

Мила, която има шкаф за спешни случаи в кухнята

Днес ще ви разкажем за Мила, едно истинско парти момиче по душа, което е винаги готово за забавления.

Мила е от тези дами, които казват “да” без да се замислят … На щурите идеи на приятелките си, дори когато получи предложение да изкачи Черни връх посред зима, да се включи в шантаво предизвикателство с изкачване на стълби … или пък, когато неочаквано някой позвъни на вратата ѝ. Всички знаем, че ако не си подготвена, понякога последното би могло да бъде най-стресиращото нещо на земята.



Мила обаче има супер силата да бъде винаги насреща - когато трябва да изслуша, да даде съвет или пък просто да даде старт на партито. Тя обожава да има гости, а гостите обожават домакинята, защото тя винаги е готова да ги посрещне и винаги има още една изненада в ръкава си. В дома на Мила сякаш живее Алиса от Страната на чудесата, да, тя има котарак и винаги е готова да изненада гостите си.

В тази приказна обстановка всички приятелки на Мила си имат един любим шкаф, за който се носят легенди. Всеки път, щом го отвориш, от там изникват нови и неочаквани изненади. Мила закачливо го нарича “Лабораторията за коктейли на М.” Там тя крие всички свои тайни за спешни парти ситуации. В него задължително има поне няколко вида Schweppes (стандартен и розов тоник), хубав джин, чаши за коктейл, сушени резенчета портокал и сламки от паста. Отвориш ли “Лабораторията на М.”, значи е време за парти!



Мила дори сподели с нас една от любимите си рецепти за коктейли и ни подшушна, че тя винаги обира всички точки сред гостите!

Коктейл с джин и сезонни плодове

40 мл джин
Лед
ягоди, резенчета портокал или лимон
Щипка черен пипер
100 мл Schweppes тоник

Начин на приготвяне:

Напълнете чашата с лед.
Сипете от любимия си джин
Добавете Schweppes-а
Добавете резенчета сезонни плодове.

(в материала има продуктово позициониране)