Мини Павлова с крема сирене Philadelphia и плодове

03 март 2020 | 15:11
9832
1
1

Торта Павлова е истинска класика, когато става въпрос за сладкиш. А тази рецепта за Мини Павлова ще достави удоволствие на всички ваши сетива и ще ви зареди с настроение. 

Време за подготовка: 20 минути
Време за готвене: 90 минути + 2-3 часа сушене
Порции: 9

Продукти за целувките:

250 г пудра захар
4 яйца
щипка сол
1 ч. л. оцет

За крема:

1 опаковка крема сирене Philadelphia Original XL - 300 г
40 г шам-фъстък
40 г пудра захар

За гарниране:

Пресни плодове – ягоди, малини, боровинки

Начин на приготвяне:

В купа отделете белтъците на яйцата, Добавете солта и разбийте до меки върхове.
На части добавете пудрата захар и разбивайте, докато сместа увеличи обема си и стане гъста.
Прибавете оцета и разбивайте на висока скорост, докато стане лъскава и гъста.

Пригответе голяма тава за печене, покрийте с хартия и залепете с малко целувчена смес хартията за тавата.
С лъжица гребвайте от сместа и оформете 9 сравнително еднакви купчинки.
С лъжицата оформете целувчената смес, като избутвате с лъжицата навън, така че да получите купички.

Сложете тавата в предварително загрята до 130°С фурна и печете целувките 90 минути. Изключете фурната, отворете вратата и оставете да се сушат до пълно изстиване.
Нарежете с нож шам-фъстъка и отделете в купичка.
В купа сложете крем сиренето и пудрата захар и разбийте, докато се смесят добре.

Добавете шам-фъстъка и разбъркайте.
Напълнете изстиналите целувчени кошнички с крема, отгоре сложете свежи плодове и сервирайте.


(в материала има продуктово позициониране)

Коментари

1
  07 март 2020 | 23:47 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени