Едно вълшебно блюдо, което ще покори сетивата ви с неповторимия си вкус и аромат. Поднесено на обед или за вечеря, то ще се превърне в любимо ястие за цялото семейство.

Необходими продукти:

3 големи яйца
2 слайса Arla Хаварти
6-8 чери домата, разрязани на две
4-6 кафяви печурки, нарязани на едро
1 малка глава червен лук, нарязан на ситно
шепа магданоз, накълцан на едро
1 с.л. студена вода
зехтин
сол
черен пипер



Приготовление:

1. В тиган с незалепваща повърхност (диаметър около 20 см) сложете малко зехтин. Когато тиганът се нагорещи, сложете гъбите да се задушат за около 5 минути. Водата трябва да се изпари и да придобият златист цвят.

2. Добавете доматите и червения лук и гответе, докато доматите започнат да омекват. Овкусете със сол и черен пипер, поръсете с магданоза и извадете сместа от тигана и я оставете настрана.

3. Разбийте яйцата в купа с 1 с.л. студена вода. Овкусете със сол и черен пипер.

4. Сложете малко зехтин отново в тигана и загрейте на среден огън. Изсипете яйцата в тигана и разстелете добре по повърхността. Гответе, докато яйцата стегнат добре.

5. След това изсипете микса с доматите и гъбите върху омлета в тигана. Добавете два слайса Arla Хаварти и оставете на котлона, докато яйцата се сготвят напълно.

6. Сложете омлета в чиния, поръсете с малко пресен магданоз и сервирайте.

(в материала има продуктово позициониране)