Палачинките могат да превърнат всеки обикновен ден в истинска магия. Още повече, когато са с нестандартен пълнеж, например от висококачествено сирене бри, фенел и сьомга. Звучи страхотно, нали? Тогава да не губим повече време, а да видим какво ще ви бъде необходимо за тях и как да си ги приготвите:

Продукти за 4 порции:

1 бр. бри Castello Creamy White
125 g брашно
2 яйца
150 ml прясно мляко
15 g масло
100 g пушена сьомга
¼ фенел
50 g зелен фасул
1 връзка копър
сол
черен пипер



Приготовление:
1. В купа разбийте с помощта на бъркалка за яйца двете яйца и прясното мляко. Добавете след това брашното и разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес. Подправете със сол и черен пипер.
2. Разтопете маслото в тиган с диаметър около 23 см и незалепващо покритие. Тиганът трябва да е подходящ и за печене във фурна.
3. Когато тиганът е добре загрял изсипете сместта за палачинката в него.
4. Сложете тигана във фурната на 225 градуса за около 15 минути. Палачинката е готова, когато е станала златиста и се е повдигнала.
5. Докато палачинката се приготвя нарежете на парчета пушената сьомга и сиренето бри Castello Creamy White на тънки резени. Нарежете на тънки ивици и фенела и зеления фасул. Нарежете и копъра.
6. Когато палачинката е готова я декорирайте отгоре с парчетата бри Castello Creamy White, сьомгата, фенела и зеления фасул. Поръсете със свежия копър.
7. Сервирайте палачинката докато е топла.

(в материала има продуктово позициониране)