Необходимо продукти за осем порции:

1 ч.л. нишесте

4 с.л. олио

1 ч.л. кимион

1 ч.л. лимонова кора

1 ч.л. сол

1 ч.ч. вино бяло

1 щипка червен пипер лют

1 ч.л. чесън на прах

2 с.л. соев сос

1.50 кг свинско филе

Начин на приготвяне:

Всички подправки се смесват заедно с олиото и месото се маринова. Оставя се да се маринова няколко часа.

Изважда се и се запържва по 5 минути от двете страни в тиган.

Поставя се в тавичка, сипва се остатъка от маринатата, налива се виното.

Пече се 20 минути в предварително загрята фурна.

Соса се сгъстява с нишесте и месото се сервира с гарнитура по избор.