Лятото е време за леки вечери. Затова днес ви предлагаме рецепта за приготвянето на една точно такава - вкусен барбекю дип. Може да го комбинирате със зеленчуци или пък с риба и бяло месо.

Време за подготовка и готвене: 10 мин.

Порции: 4 бр.

Продукти:

200 гр. (1 Family опаковка XL) крем сирене Arla Натурално
Гр. зелено чили
10 гр. листа от кориандър
10 гр. листа от мента
100 гр. листа от магданоз
150 мл. мляко
100 гр. бадеми
1 с. л. лимонов сок

Приготовление:

Всички съставки се слагат в блендер и се пасират за около 2 мин. или докато сместа стане гладка и хомогенна. Прехвърля се в красива купа и се сервира като дип със зеленчуци на грил или като студен сос за печени на грил бели меса, наденички или риба.

(в материала има продуктово позициониране)