Ако пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му, ви гарантираме, че вашият човек много ще си падне не само по тези секси блюда, а и по горещата готвачка, която ги приготвя.

Закуска

Покажете му любовта си като го поглезите със специална закуска в някоя сутрин от уикенда. Събудете се малко по-рано и пъхнете един пухкав хлебен пудинг във фурната (за да се улесните, го пригответе предишния ден).

Неустоимата миризма на канела ще се промъкне до спалнята и ще събуди сетивата му. Някои казват, че това е естествен афродизиак.

Прекарайте остатъка от сутрешните часове в пируване и... каквото последва след него.

Канелен хлебен пудинг за закуска

Казват, че кралицата на Шева ( древна държава, която според някои хипотези на съвременната археология се намира в днешна Етиопия или Йемен) е използвала силата на канелата, за да омае цар Соломон.

Пригответе този хлебен пудинг предварително, така че на сутринта да трябва само да включите фурната.

Необходими продукти:

4 яйца
1½ чаши мляко
3 супени лъжици кафява захар
1 чаена лъжичка ванилия
1 чаена лъжичка канела
½ хляб (престоял един ден) нарязан на кубчета
¼ чаша натрошени орехи
Хартия за печене

Начин на приготвяне:

Смесете в голяма купа яйцата и млякото и ги разбийте с телена бъркалка. Добавете кафявата захар, ванилията и канелата и бъркайте, докато съставките напълно се смесят.

Размесете хляба и орехите и ги добавете в купата.

Сложете хартията за печена в тавичка с размери около 20 на 20 сантиметра.

Изсипете хлебния пудинг и го покрийте с фолио. Оставете го да престои в хладилника най-малко един час. Може да го оставите и за цялата нощ.

Загрейте фурната до 200 градуса. Изпечете пудинга покрит, за около 30 минути. Махнете фолиото и печете още 10 минути, докато стане кафяв. Сервирайте го топъл.

Очаквайте продължение.