Вкусно топло хлебче, с още по-вкусно пиле и любимата ни салата Колсло - ето това е истински празник за сетивата! Представяме ви рецептата за този страхотен сандвич:

Продукти за 1 порция:

За Колслото:
40 г. гъсто кисело мляко
Сокът на ½ лимон
½ с.л. хрян
100 g бяло зеле, фино нарязано
75 g червено зеле, фино нарязано
½ глава червен лук, обелена и нарязана на много фини полумесеци
1 настърган морков

За сандвича:
2 филии многозърнест хляб
35 g Lurpak Spreadable
1 бр. пилешки гърди, сварени или печени и накъсани на парчета
Кресон

Приготовление на Колслото:
В голяма купа се смесват млякото, лимоновия сок и хряна и се разбъркват добре, докато се получи гладък сос.
Добавят се нарязаното зеле (бяло и червено), лука и морковите и всичко се разбърква, докато сосът не покрие всички зеленчуци.
Подправя се със сол и черен пипер и се оставя да престои 30 мин., докато зеленчуците омекнат и вкусовете се смесят.

Приготовление на сандвича:
Намажете филиите с маслото за мазане, сложете пилето върху едната филия, покрийте с Колсло, поръсете с кресон и захлупете с втората филия. Сервирайте веднага!