Необходими продукти:

1 кг свинско месо

40 мл сос "уорчестър"

30 мл соев сос

2 глави чесън

ч.л. розмарин

ч.л. чубрица

ч.л. босилек

50 мл кетчуп

сол

пипер

Начин на приготвяне:

Месото се изчиства от ципите.

Маринова се с уорчестър соса и соевия сос, втриват се подправките и се намазва с кетчупа.

Чесъна се почиства и нарязва. Добавя се към месото.

Оставя се да престои покрито в кутия около 2 часа.

След това се поставя в тава и се добавя 1-2 пръста вода за да не загори.

Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).

След изпичане се покрива с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.