Похапва ви се нещо леко, хрупкаво, съчетаващо в себе си сладък и леко пикантен вкус? О, да, това е вашата рецепта - тапаси с уникалното сирене бри Castello® Creamy White и малко грозде! Нека видим какво ще ви бъде необходимо и как да я приготвите:

Продуктиза 4 порции:
150 g бри Castello® Creamy White
350 ml червено вино (каберне)
2 чаши червено грозде
1 с.л. мед
багета или чабата по избор
стръг розмарин
черен пипер



Приготовление:
1. В касерола смесете виното, гроздето, меда и розмарина. Нека сместта заври, след това я оставете да покъкри на слаб огън за около 8-10 минути докато гроздето започне да се разпуква.
2. Отцедете гроздето и розмарина от винената смес.
3. Поставете винената смес отново на котлона заедно с розмарина и редуцирайте сместта до ¾, гответе я около 15-20 мин.
4. Премахенете розмарина, след това излейте редукцията върху гроздето.
5. Поръсете с черен пипер и оставете да изстине на стайна температура.
6. Нарежете багетата на филийки и я запечете до златисто на фурна.
7. Нарежете сиренето бри Castello® Creamy White на парчета.
8. Върху всяка филийка добавете парче-две бри Castello® Creamy White, сложете лъжица грозде, заедно с редукцията.

(в материала има продуктово позициониране)