Телешки стек със зехтин

01 август 2018 | 08:55
видяна 270
коментари 0
recepti.bg

Необходими продукти:

черен пипер

сол

1 с.л. зехтин

4 телешки стека

Начин на приготвяне:

Загрява се оребрен тиган на среден огън и се намазва с малко зехтин.

Стековете се овкусяват със сол и пипер на вкус, и се оставят в тигана за около 4 минути от всяка страна. Може да се използва скара или барбекю, вместо тиган.

Стековете се сервират топли, с прясна салата по избор.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?