Ако има нещо, на което почти никой на този свят не може да устои - това е ароматът на прясно изпечен, топъл хляб.

Да си отчупиш една хрупкава коричка и да оставиш сетивата си да се насладят на онзи момент, в който дъхавата хапка докосва небцето ти, е като да си спомниш най-любимия филм от детството и да си върнеш едно забравеното усещане за щастие.

А и съгласете се с мен - има нещо много бунтарско в това да минеш през BILLA например - там на всеки 30 минути има топъл хляб от BILLA пекарната, да си вземеш един пълнозърнест хляб и да чакаш с нетърпение да минеш на касата, за да можеш после веднага да си отчупиш едно крайче.

Хайде сега, кажете, че никога не сте го правили? И да не сте, уверявам ви, че ако опитате от хляба на BILLA, който е без ГМО брашно и е само от естествени съставки, сте обречени на греховност, още щом усетите аромата му.

Но нека ви разкажа малко повече за хляба от BILLA пекарни.

Ние в екипа на woman.bg сме от домакините, които държат винаги да сервират питателна храна на любимите си хора вкъщи. Затова и често ни се случва да отделяме по повече време, за да изберем максимално добър продукт, когато става въпрос за една семейна вечеря, например. Ето защо се поинтересувахме каква е тайната на хляба на BILLA и защо почти никога не успяваме да си го закараме в пълна цялост вкъщи - разбирайте с поне едно липсващо крайче.

Зад вкуса на хляба в пекарните на BILLA стои опитът и ноу хау-то на поколения български хлебари. Професионалните пекари на BILLA пък са истински експерти, които са сертифицирани от

Министерството на образованието и науката и са обучени от специалисти от Съюза по хранителна промишленост. Какво стои зад всички тези институции ли? Ами много е просто - строги правила и знания, които накрая дават своя резултат - изкушаващо вкусен хляб, който се пече на всеки 30 минути.

Експертите на BILLA споделят, че са горди и че хлябът им е от изцяло натурални съставки - факт, който не бива да пренебрегва нито една домакиня. Ако пък търсите нови вкусове, от BILLA не спират да ни изненадват, защото всеки месец разработват нова изкушаваща рецепта за хляб, като по този начин винаги можете да намерите нещо вкусно и различно в пекарната.

И понеже ние винаги сме вярвали в удоволствието от храната, не ни е срам да си признаем - обичаме храните, които ни носят наслада.

А когато хлябът е без ГМО брашно, от натурални съставки и е създаден от експерти, които вярват в силата на традициите - то тогава, какво друго ни остава, освен да минем след работа през BILLA и да надникнем какъв топъл хляб вадят в момента от пекарната.

(в материала има продуктово позициониране)