Автор
Цвета Герчева

Вкусната магия на зимата в списание BILLA Кулинариум

Зимата вече определено е тук, студовете навън стават все по-осезаеми, а мисълта за топлината на дома - все по-скъпа. Но какво е усещането за уют без аромата на хубава, питателна храна, подправки и дъхави билки.

През януари може и да няма изобилие на сезонни плодове и зеленчуци, но пък сякаш имаме повече време да готвим, да прекарваме повече часове в кухнята и да отваряме кулинарните списания, за да открием някоя нова идея за вкусна рецепта. И не на последно място - да експериментираме. И ако има списание, което истински може да ви вдъхнови в студените дни, то това определено е Кулинариум - вкусното издание на BILLA, което се превърна в тотален хит сред феновете на добрата храна.


Факт е, че BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017 г. по данни на BluePoint от януари 2018 г.
А зимният брой на изданието вдъхновява сетивата ни да мечтаят за зима с вкус на канела и няколко тайни рецепти за салата от целина (изненадахте се, нали) и тоскански хляб. Цената на изданието е само 0.99 лв. с Billa card, а щом веднъж го хванете в ръцете си, вкусното ви приключение е гарантирано. Напомняме ви, че в списанието има и различни талони за отстъпки за избрани продукти, така че не пропускайте този истински вкусен брой.
Ако сте сред почитателите на зеленчуците и полезните храни пък, за вас има страхотен материал за нейно величество целината - от древен Рим, през съветите на Хипократ, та до наши дни - кореноплодният зеленчук се оказва повече от полезен.


Затова следващият път, когато минете покрай целината в BILLA, сложете няколко глави в пазарската кошница. Какво можете да направите с тях - вижте рецептите в Кулинариум. Ето и някои от вкусните акценти на актуалния брой на Кулинариум, които не бива да пропускате:

Хлябът, душата на всяка трапеза


Има нещо магично в аромата на прясно изпечен хляб. Затова и в зимния брой на BILLA Кулинариум е отредено специално място на негово величество - хлябът. Да станеш рано в зимната утрин, за да омесиш тестото и само след няколко часа цялата къща да ухае на хрупкава пита - има моменти, които не си задаваш въпроси за любовта, защото всяка хапка ти носи истинска наслада.

И все пак, пред всяка домакиня стоят десетки въпроси. Каква да е маята, колко време да втасва тестото, как се прави питката с кисело мляко и може ли да добавим малко билки към кравайчетата...


Кой иска торта


Много домакини казват, че тортата е висш пилотаж и изобщо не се захващат да я майсторят. Актуалният брой на BILLA Кулинариум обаче може да вдъхнови всеки фен на сладкишите да приготви торта, от която просто можете да си оближете пръстите.

Още рецепти можете да намерите Т У К

*Отскоро BILLA зарадва домакините и с уникално мобилно приложение за готвене с куп рецепти, специално селектирани от списанието Кулинариум, кратки видеа как се приготвят различните ястия и редица полезни функционалности, като дигиталния списък за пазар, например. Как се готви в новата ера - просто си свали безплатното приложение (От тук за App Store или Google Play ), открий рецептата, която те вдъхновява и зарадвай любимите си хора с питателна и вкусна храна.

(платено съобщение)