Вкусният Великден на 2022-ра: Masterhacks или малките тайни в света на големите шеф готвачи

01 април 2022 | 10:41
10208
0

Първи април е, но никак не на шега ние стартираме един вкусен проект, който се оказа естественото продължение на нашия ежегоден великденски кулинарен маратон, който организираме с куп популярни и доказали се имена в областта на кулинарията.

Това, което вие трябва да знаете е, че ние вярваме в силата на добрата храна. И затова създадохме Masterhacks "Един съвет от мен" - защото знаем колко са важни малките тайни в готвенето, в подбора на продукти, в отношението и в правилното съотношение между желание, рецепта и време.

Masterhacks, Великден

В дните преди Великден, когато всички сякаш имаме повече часове за семейството, свободни следобеди, за да приготвим перфектния козунак и агнешко печено с хрупкава коричка или да боядисаме яйцата по най-нестандартния начин, ние стартираме специалното издание на "Един съвет от мен", посветено на Великден.

Защото знаем, че Великден означава обич, грижа и изкушаващ аромат. И любимите хора около масата. Но с какво да ги изненадаме? Нещо ново и нестандартно, заедно с традиционните хапвания? Нещо, което ще бъде перфектно за пролетта? Кое е то?

Създадохме "Един съвет от мен" и неговото великденско издание, специално за да отговорим на тези въпроси.

В този проект си партнираме с Philadelphia, AEG и President.

 

И когато говорим за съвети и тайни трикове, трябва да се допитаме до най-добрите. В този проект се включва шеф Севда Димитрова, това цветно момиче, което може да ви изненада с толкова нетрадиционни и перфектно изпипани рецепти, че понякога дори и аз си казвам - това не мога да го направя. После опитвам, оказва се, че е лесно и страхотно вкусно.

Доминик Мариот пък е топ чаен експерт. В света на блендите и вкусовете, ароматите и консистенцията, той няма равен. И повярвайте ми - има какво да се научи от него.

Шеф Никола Симеонов и Шеф Ивайло Петков ще повдигнат завесата пред някои дълбоко пазени тайни в кухнята. Защо им се доверяваме ли? Защото и двамата са толкова влюбени в готвенето, че буквално ни уплашиха с перфекционизма си. И не само. Те са от шефовете, които не се притесняват да разкрият своите тайни.

И така - остават само няколко седмици до дните, в които у дома ще ухае на козунак. Следете нашия проект, в който се включвам със скромен принос и аз, за да ви споделя някои мои открития в света на кулинарията.

Обратното броене започва, а светът ви ще бъде по-вкусен и пълен с кулинарни идеи, ако следите Masterhacks "Един съвет от мен". Създадохме го, за да направим живота ви по-вкусен, по качествен и по-цветен. Доверете се на небцето и интуицията на тези страхотни специалисти и обещавам ви - няма да сгрешите.

(в материала има продуктово позициониране)

Най-четени