Днешното ни предложение за следобедна закуска представлява комбинация от меки питки, яйца и сирене хаварти и буквално ще ви накара да си оближете пръстите.

Необходими продукти:

2 гръцки питки

2 яйца

2 слайса сирене хаварти от Arla

1 с.л. нарязан див лук

2 шепи бейби спанак

4-5 кралски печурки

Сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

Питките се затоплят във фурната. Гъбите се нарязват на филийки и се запържват в малко зехтин.

Изваждат се от тигана и в него се задушава спанака.

В купа се разбиват яйцата. Подправят се със сол, черен пипер и див лук и се изпържват.

Питките се слагат в две чинии, върху тях се разпределят яйцата, спанака и гъбите.

Покриват се с по 1 слайс хаварти и се сервират.

(в материала има продуктово позициониране)