10 горещи съвета за секстройка, които трябва да знаете

Макар тройка по време на пандемия да не е от най-добрите идеи за практикуване на секс, ако държите да изпитате поне веднъж в живота си този вариант на сексуални отношения, няма нищо лошо в това. За целта подбрахме за вас 10 от най-добрите съвети на сексолозите, които ще ви помогнат да се отпуснете и да изпитате най-невероятните усещания, които този тип секс предлага.

Всеизвестен факт е, че тройката е една от най-честите сексуални фантазии в съзнанието на мъжете и немалка част от тях се осмеляват да се отдадат на този тип физическа наслада в един или друг момент от живота си. Има много причини обаче, поради които жената също би искала да "вкуси от този сладък плод" и ако това е така, тя не бива да си поставя бариери пред него.

Независимо дали сте в обвързана двойка, която е намерила трети човек, дали вие сте този трети секс партньор, който би се присъединил към вече съществуваща двойка, или пък просто и тримата сте само приятели, ето какво трябва да знаете, преди да се впуснете в това шеметно сексуално предизвикателство:



1. Не забравяйте, че всички изпитват леко притеснение при мисълта за секс тройка. Затова е нужно да сте сигурни, че искате да го направите. Важното е да сте спокойни и да изпитвате физическо привличане към останалите двама партньори. Колкото по-отпуснати сте в тяхната компания, толкова по-страхотно ще бъде преживяването с тях.

2. Уверете се, че леглото всъщност е достатъчно голямо, в случай че след това ще заспите всички заедно на него. Пък и едно просторно и обширно легло гарантира повече комфорт и удобство по време на любовната игра и за тримата.

3. Бъдете отворени да изпробвате нови и неизпитвани досега техники като например използването на вибратори, ласки с човек от същия пол, кунилингус и т.н.

4. Снабдете се с достатъчно презервативи, особено ако става въпрос за тройка, състояща се от един мъж и две жени. Здравето е на първо място!


5. Предложете на партньрите си питие и лека закуска като проява на учтивост. Това ще помогне на всички ви да се отпуснете по-бързо.

6. Малко музика никога не е излишна. Тя помага да се настроите на вълната, заради която сте се събрали.

7. Не отделяйте твърде много време да гледате кой какво прави по време на креватните упражнения, тук сте не да воайорствате, а да вземате активно участие.



8. Не се отдавайте изцяло, за дълго само на единия партньор. Това ще предизвика у третия участник чувството, че е излишен. Бъдете и с двамата едновременно и обръщайте еднакво внимание както на единия, така и на другия си партньор.

9. Ако имате горещи идеи, за които сте били твърде плахи да опитате преди, или пози, които са ви минавали през съзнанието по време на сексуалните ви фантазии, сега е моментът да ги реализирате. Дайте воля на страстта и въображението си.

10. Избягвайте да правите тройка с хора, които познавате добре и с които се срещате често и по други поводи извън секса. Това би могло да накара нас поне единият от тях да се чувства неудобно.

Четете още: Мъжът ми иска тройка с гей, не знам дали трябва да съм с него