Автор
Woman.bg

10 изненадващи неща, заради които мъжете обожават мисионерската

Всички искаме да бъдем перфектни в леглото и да сме най-добрите в очите на нашите половинки. Правим всичко възможно, за да изглеждаме секси и често черпим идеи от приятелките си, с които редовно обменяме опит и впечатления от секса. Винаги имаме желанието да покажем нещо ново на любимия си и да го изненадаме приятно, но истината е, че мъжете често се радват на простичките неща в леглото. Например на мисионерската поза. Ето защо и какво не подозирате, че партньорът ви обожава в тази позиция:



1.Тя е мързелива

Мисионерската поза е идеален начин да си лежим, докато взаимно си доставяме удоволствие. Този факт се харесва особено много от господата.

2.Просто няма какво да объркаш

Понякога мъжете се притесняват от самия акт или просто от възможността да объркат нещо. В тази поза не се налага любимият ни да ни държи във въздуха или да прави нещо сложно. Има пълното спокойствие да разгърне потенциала си.

3.Може да скрие смешните си физиономии

Сетихте се за какво говорим, нали? Когато той гледа сякаш по-скоро го боли, отколкото да му харесва. Мъжете знаят, че намираме израженията им по време на секс за забавни и затова откриват добра опция да ги скрият от нас, като просто насочат лицето си към врата ни.

4.Защото той диктува темпото

Той командва целия парад и има свободата да намери темпото, което му допада най-много във всеки един момент. Нищо не го спира да забърза или да забави.



5.Гледката е добра

Мъжът обича да гледа жената по време на секс. Тя го възбужда, а зрителният контакт е изключително важен. Само с един поглед той може да ви огледа отлично от главата до петите.

6.Интимността

Мисионерската поза дава възможност да бъдете най-близо до партньора и във всеки един момент можете силно да допрете телата си едно в друго.

7.Перфектната поза за среднощен или сутрешен секс

Тази поза е толкова мързелива, че можете да я практикувате дори и в полусънено състояние. Какво по-хубаво от това?

8.Нямате добра видимост към останалата част от стаята

Каквото и да си говорим, мъжете са си мъже. Те невинаги обичат да подреждат и чистят и знаят, че ще го забележите, дори и по време на секс. Само че ще ви бъде невъзможно да огледате наоколо, ако в момента сте под него и имате визуален достъп единствено до лицето му и тавана.



9.Може да ви покаже мускулите по ръцете си

Кой мъж не обича да изглежда силен и могъщ пред любимата си? Е, мисионерската поза му дава този златен шанс, тъй като когато той е върху вас, използва ръцете си за опора, а мускулите му се виждат по-ясно.

10.Различните положения на краката ви

Едно от малкото движения, които можем да извършваме в тази поза, са промените в положението на краката. Можем да ги отпуснаем надолу, можем да ги отворим настрани или да ги насочим нагоре. Но това, което най-много харесват мъжете е как те се допират до тялото им.

Четете още: За какво съжаляват разведените жени