Автор
Христина Кирилова

10 качества на жените, които привличат мъжете като магнит

Всеки има силни и слаби периоди в живота си, особено в любовта. Но знаем, че има една по-специална порода жени, които никога не са сами. Привличат вниманието на мъжете като магнит и буквално омагьосват представителите на силния пол. А как го правят? Те притежават ето тези 10 много характерни черти:

Те са уверени в себе си

Да, знаем, че звучи като клише, но истината е, че доброто самочувствие винаги привлича хората. То е ключът към всеки успех. Неувереността винаги се усеща и определено не е привлекателна. Следващият път, когато сте в мъжка компания, можете много бързо да се убедите в думите ни, като демонстрирате, че имате много добра самооценка. Вярвайте, просто няма да се отървете от когото и да си пожелаете, защото всички мъже ще са ваши.

Незалязваща усмивка

Усмивката е най-силната магия, с която можете да завладеете вниманието на мъжа. Според много проучвания, първото нещо, което госпдоата забелязват в дамите е усмивката, така че поработете над този въпрос. Жената, която не се срамува да се усмихне широко и има искрящ поглед, винаги е харесвана от всички. Усмихнатите хора печелят доверието много по-бързо.

Те са непредсказуеми

Жените, които винаги се радват на засилено мъжко внимание, обикновено са непредсказуеми. Те никога не правят това, което се очаква от тях, а мъжете обожават игрите и несигурността, макар и много от тях да не го признават. По този начин дамата поддържа интереса им.

Положителната им енергия е направо заразителна

Ако сте в постоянно лошо настроение и търсите проблем във всичко, няма да бъдете никак привлекателна за мъжете, дори е твърде вероятно да започнат да бягат от вас. Но в случай, че мислите позитивно и възприемате всяка по-трудна житейска ситуация просто като урок, тогава хубавата ви енергия ще привлича господата към вас като магнит.

Не спират да се развиват

Дамите, които никога не остават без мъж в живота си, често не са фокусирани над това как да не бъдат сами. Напротив, за тях е най-важно личностното им развитие и никога не биха си позволили да потънат в семейния живот без да прогресират в професионален план. Тези жени винаги имат един много красив пламък в очите.

Те са нежни, крехки и женствени

Мъжете наистина полудяват повече по фините жени. Тези, които подчертават фигурата си с хубави тоалети, винаги ухаят на парфюм и са женствени до мозъка на костите си. А когато един мъж има такава дама до себе си, той се чувства силен като супергерой. А знаем, че мъжете обичат да са водещата фигура и да знаят, че закрилят любимата си.

Хуморът е тяхната сила

Чувството за хумор винаги е огромен бонус, както за мъжете, така и за жените. Хората, които умеят да се забавляват и да карат всички да се засмеят могат да се чувстват като у дома си, дори и в напълно непознати компании. Просто защото всички ги харесват и искат да бъдат около тях.

Желанието им за секс сякаш е неутолимо

Няма нищо по-секси за един мъж от жена с добър сексуален апетит. Господата винаги успяват да надушат дори и най-скромните, на пръв поглед, дами които обаче са просто ненаситни в леглото. Истината е, че вътрешният огън никога не остава незабелязан, в каквато и обвивка да е.

Остър ум

Не съществува мъж, който да не забелязва дали жената, която стои срещу него, е умна. Всъщност, представителите на силния пол много харесват умните дами. Но и с това не трябва да се прекалява - защото понякога прекалено острият ум ги плаши.

Те са много добри слушатели

Тези дами умеят да изслушват другите и не бързат да прекъсват. Те са спокойни и говорят, едва когато дойде техният ред. По този начин печелят симпатиите на събеседника бързо и трайно.

Четете още: Не съм красива, но знам как да побърквам мъжете