Колкото и прекрасна да е една жена, все някога в живота си попада на поне един класически негодник. Обикновено той идва в облика на привлекателен секси мъж с чувство за хумор и приветлива усмивка, но накрая се оказва поредният тиквеник. Днес екипът на Woman.bg реши да ви сподели кои са 10-те класически типа негодници, от които е добре да бягате, колкото се може по-далеч, преди да се влюбите.

Лъжецът

За този човек лъжите са също толкова необходими, колкото и въздухът. Няма логично обяснение на въпроса защо обича да подвежда другите, просто си е такъв. Този мъж знае отлично, че това, което прави, не е в реда на нещата и затова винаги има добре изпитано алиби и отговор за всеки ваш въпрос. Не се опитвайте да го промените, той обича да лъже, това е част от него. Лъжецът няма да ви каже истината дори и за най-незначителната подробност.



Хищникът

Представете си гладно животно, което е готово на всичко, за да задоволи нуждите си. Ето това е той в човешки облик. Ако вие сте бъдещата му жертва, то той ви наблюдава отдавна и се приближава бавно и внимателно към вас. Хищникът не е аматьор, знае как да подходи към вас така, че да не искате да му откажете. Но щом веднъж задоволите интереса му, той ще си тръгне. Безсмислено е да се влюбвате в такъв човек, защото той не е склонен да обича другиго освен себе си.

Авантюристът

Днес той е до вас, утре е на другия край на планетата. Нищо не може да задържи авантюриста на едно място, дори и вие. Той не изпитва интерес към трайните отношения, обича да скача от място на място или от човек на човек. Не се опитвайте да задържите подобен мъж. Можете да го разпознаете лесно – обикновено това са мъже на възраст между 30 и 50 години, които не са обвързани, имат много приятели и познати, постоянни планове за пътуване и никога не можете да го видите на публично място с една жена. Обича да плува в ергенското море и не се интересува от постоянни отношения. Има навика да изчезва, веднага щом някой му омръзне.



Менторът

Той знае и има обяснение за всичко. Може да ви разказва с часове историята на живота си и да ви поучава. Също така обича да упреква другите и да изтъква качествата си. За него ничие друго мнение не е правилно, ако не се припокрива с неговото. Повярвайте, ще го надушите още при първия спор. А защо е такъв? Често подобно поведение е следствие от твърде строго възпитание. В детството си този човек е прекарал повече време, четейки книги и помагайки в домашните задължения, отколкото играейки навън с другите деца.

Подигравчията

На пръв поглед той е готин мъжкар – облича се чудесно, има хубаво тяло, спортен тип, мъжествен е. А всъщност си е обикновен грубиянин. Ако му подадете пръст, той ще ви отхапе ръката. Обича да се присмива на гърба на другите и дори може да прояви това си качество върху вас. Бягайте, не ви трябва.

Нерешителният

Той е някак свит, добричък, приема всичко, което му кажете и е заразително спокоен. На първ поглед е перфектен, само че има един голям порок – адска нерешителност. Дори може да се среща с няколко жени едновременно месеци наред, тъй като не е в състояние да вземе решение с коя да бъде. Ето защо може да има голяма пауза между срещите ви, която да ви докара до нервен изблик. Много несекси, нали? Трябва да знаете, че този мъж има крайно деспотична майка.

Този, който обожава да се оплаква

Той е мил, добър и винаги влиза в положението на другите, а най-много обича някой да го съжалява. Умира си да споделя проблемите си, а вие сте неговото кошче за душевни отпадъци.



Динамото

Не е сложно да се влюбите в него, защото е крайно обаятелен. Той е успял, държи на работата си, но и знае кога да разпуска, а също и как да ухажва жените, просто ги привлича като магнит. Дори няма да разберете кога сте му подарили душата и сърцето си. Ще ви контролира напълно и докато вие сте само негова, той ще се радва на морето от обожателки. И когато решите да не го търсите повече, той ще ви звънне. Отлично знае кога да се появи и кога да си тръгне, но никога няма да е напълно ваш. Плаши се от сериозните отношения и ако усети, че лапвате въдицата, веднага ще направи няколко крачки назад. А защо е такъв? Експертите твърдят, че такива мъже са имали сложни отношения с майките си.

Нарцисът

Този мъж обожава вниманието и ще направи всичко, за да гледате само него. Той е обсебен от себе си и не може да повярва, че на света има и други мъже, които дори могат да са по-добри от него. Не се интересува особено от вашите нужди. Съчувствие също не очаквайте. Той дори не е влюбен във вас, а единствено в себе си. С такъв човек не можете да имате здравословна връзка.

Развратникът

Той изглежда като съвсем обикновен мъж с добра визия. Излъчва сигурност, има хубава професия, на пръв поглед е напълно уравновесен. Но има и една тъмна, за която дори и не подозирате. Сексуалното ми желание е по-силно от всичко и не се задоволява с обикновена размяна на ласки. Нагонът му е с грандиозни размери и е невъзможно да се съседоточи над една жена. За него няма нищо по-важно от задоволяването на физическите му нужди и е винаги готов да експериментира.

Четете още: Нашите ме омъжиха за човек, когото не обичам