Автор
Woman.bg

10 неща, които мъжете искат да знаете за оралния секс

Да бъдем честни - никога не е излишен някой и друг съвет от мъжете за така обожаваните от него орални ласки. Коя дама не би искала да бъде най-добрата в очите на господата и най-вече на половинката си? И като ваши добри приятелки ще ви споделим 10 неща, които мъжът до вас копнее да знаете за френската любов.

1. Няма такова нещо като неподходящ момент за свирка

Ако зависи от мъжете, те щяха да получават френска любов от вас на всеки кръгъл час, но уви, не е възможно. Не е нужно дори да го питате дали иска, просто действайте. Нито един мъж няма да е неприятно изненадан, напротив, ще наберете много горещи червени точки пред него.



2. Внимавайте, когато му разкопчавате панталона

Няма нищо лошо в импулсивните решения, просто внимавайте да не осакатите Негово величество Пениса.

3. Не се старайте да е като в порното

Бъдете перверзни, показвайте, че се вълнувате и се раздавайте, но не подражавайте изцяло на порно актрисите, това няма да го докара до край по-бързо. И не бъдете твърде агресивни, това ще притесни партньора.

4. Дълбокото гърло невинаги е секси

То е само за майсторките. Но ако не ви бива и не сте го практикували или пък просто не ви допада, не го правете, защото и на него няма да му е приятно.

5. Развихрете се наоколо

Позволете на езика си да „уважи“ повече места от члена. Можете да целунете страстно и вътрешната страна на бедрата му, това със сигурност ще го подлуди.



6. Комплиментите не са спешни

Не се чувствайте задължени да казвате дежурното изречение „Толкова е голям!“, защото той ще разбере, ако го лъжете. Освен това ще започне да се чуди колко други ли сте виждали, за да имате база за сравнение. По-добре показвайте чрез погледа си колко ви харесва. Зрителният контакт е изключително възбуждащ за господата.

7. Не забравейте за топките, но и не се фокусирайте много над тях

Да, можете да им обърнете внимание за малко, но не наблягайте на тях. Те не са най-важният играч в случая, просто не ги забравяйте.

8. Не хапете

Освен ако той не ви накара. В противен случай френската любов ще прилича повече на терор, отколкото на удоволствие. Тук най-важни са устните и езикът, зъбите могат да се появят за малко и по-лекичко.

9. Ако той заспи, заслужавате едно голямо БРАВО!

Това означава, че сте се потрудили добре и сте успели да го изтощите от удоволствие. Ако сте се справили отлично, той ще е напълно отпуснат и ще заспи с усмивка на лице. И вероятно ще полудее по вас.

10. Гълтането ще ви донесе допълнително точки

Знаем, че семенната течност не е любимото ви питие, но мъжете не обичат да я изплювате, сякаш е отровна. Не е секси. Ако изобщо не желаете да я преглътнете, по-добре отидете до банята. И в случай че той е забравил да ви предупреди с думите: „Идва!“ или „Свършвам!“, не му се сърдете. Това означава, че сте наистина добри.

Четете още: 4 разтърсващи пози за секс със затворени очи