Автор
Теодор Муховски

10 причини, поради които приятелката ви флиртува с други мъже

Ако сте мъж - дразни ли ви, когато разберете или видите, че приятелката ви флиртува с чужди мъже? Има цели 10 причини, поради които тя изглежда толкова заинтересована от всеки човек, който ѝ се изпречи на пътя.

Имайте предвид, че има момичета и жени, които се опитват да привлекат вниманието на всеки ходещ човек от мъжки пол.

Въпреки че е такава жена може да е досадна и да ви побърква, тя вероятно си има своите причини да го прави. Може и дори да не осъзнава, че всъщност тя е завършена флиртаджийка! Вероятно е просто да си мисли, че действията ѝ са приятелски, и да не осъзнава, че се отдалечава от вас, сякаш си търси нов мъж.

Ето 10-те причини, поради които приятелката ви може да флиртува с други мъже:

1. Забавно е

Не може да се отрече, че флиртът е изключително забавен. Интересно и забавно е да разговаряш с непознат и да предизвикаш химическа реакция. Вероятно и вие самите смятате, че е забавно да флиртувате с други хора, дори и да си имате приятелка. Стига да е безобиден флирт, може да е здравословно и за двама ви да се чувствате достатъчно комфортно във връзката си, за да флиртувате невинно.



2. Тя е несигурна

Много жени, които изпитват нужда да флиртуват с други хора, дори ако са обвързани с някого, имат проблеми с несигурността. Когато флиртуват, те са уверени, че са достатъчно привлекателни, за да им обърне някой внимание.

Ако страдат от ниско самочувствие, вероятно ще флиртуват, за да се почувстват по-добре. Ако сте мъж, един от начините да намалите това е да се уверите, че тя се чувства уверена. Хвалете я много и я карайте да се чувства желана.

3. Тя просто иска внимание

Някои момичета искат повече внимание от други. Това също върви ръка за ръка с несигурността. Това обаче не винаги е така.

Може би тя е от момичетата, които винаги искат да са в центъра на вниманието. И как иначе би получила това мъжко внимание? Флиртът може да е единственият ѝ инструмент за привличане на допълнително внимание от всички момчета около нея.

4. Може би не флиртувате достатъчно с нея

Ако не получава от вас това, от което се нуждае, когато става въпрос за флирт, тя ще потърси друго място, за да си го получи. Това не означава, че тя изобщо не ви желае, а че иска да флиртува с вас, но вие не сте заинтересовани за го правите.

Ако това е просто шега, която тя търси, няма защо да се притеснявате. Вероятно е невинна. Но ако искате тя да спре, започнете играта на флирт и я накарайте да разбере, че няма нужда от това забавление другаде - то е точно пред нея.



5. Може би иска да види колко сте ревниви

Някои момичета обичат да виждат, че мъжът им се грижи за тях. Един от начините за това е ревността. За някои жени ревността означава, че ви е достатъчно грижа за тях.

Ако не говорите много за това колко ви е грижа за нея, тя може да флиртува, за да ви го демонстрира. Ако сте по-открит за чувствата си, тя вероятно ще флиртува по-малко.

6. Може би тя иска да скъсате с нея

Макар да звучи ужасно е вярно е, че някои жени използват тази тактика, за да ви накарат да ги напуснете. В много случаи това се дължи на неспособността им да скъсат с вас.

Може да се чувства в капан и нещастна във връзката си, но просто не знае как да я прекрати. Така че тя използва флирта като начин да ви разстрои достатъчно, за да я напуснете.



7. Тя дори не знае, че флиртува

Понякога приятелката ви може просто да е приятелски настроена. Има жени, които наистина се опитват да бъдат учтиви, но по някаква причина вместо това се оказва, че флиртуват.

Такъв тип може да е и вашата приятелка. Може би тя е личност, която изглежда по-кокетна от другите. Не предполагайте, че флиртува, ако винаги е мила с хората, които среща.

8. Тя иска да се махне от вас

Това често пъти е самата реалност. Някои жени всъщност флиртуват с други мъже, за да видят как приятелите им се изнервят и разстройват.

За да я спрете, просто не обръщайте внимание на флирта ѝ и не се разстройвайте. Ако тя забележи, че не ви прави нищо, ще се успокои и ще спре с досадното си флиртуване.



9. Не е доволна от връзката си

Ако тя търси внимание, привързаност и флирт другаде, може би не е доволна от сегашното си положение. Ако беше истински щастлива, нямаше да изпитва нужда да се обръща към други мъже, за да задоволи нуждите си.

Открийте какво ѝ липсва и ѝ го дайте! Това със сигурност ще намали нейния флирт с други мъже и дори ще укрепи връзката.

10. Скучно ѝ е

Може би ѝ е скучно! Флиртът е забавен и вълнуващ и ако тя го прави редовно, може да не чувства, че получава тези неща от вас. Това често се случва след "медения месец".

Ако този вълнуващ нов момент във връзката ви приключи и двамата вече сте се почувствали добре и сте свикнали един с друг, потърсете нови начини да възвърнете изчезналото вълнение и доверие.

Прекалено флиртуващата жена може да причини много проблеми в една връзка. Преди да се разстроите, помислете за тези възможни причини, поради които тя флиртува с други мъже, и какво можете да направите, за да ограничите флирта ѝ. И ако всичко друго се провали, поговорете с нея спокойно за това.