Все още не знаете дали това е любов, или „просто временно увлечение“? Представяме ви десет признака, по които безпогрешно да разпознаете всеотдайната, безрезервна и силна любов у партньора си. Ако сте съгласни с поне половината от твърденията, не се съмнявайте повече – този мъж е готов на всичко за вас и наистина ви обича!

1. Говори за бъдещето


Не всички мъже са способни да правят планове за бъдещето и често нямат представа какво ще им се случи утре, камо ли след една година. Но ако вашият избраник мечтае за утрешния ден, споделя какво би искал да направите заедно след месец, на Нова година или след пет години, тогава той ви приема сериозно и няма никакво намерение да си тръгне.

2. Обича ви безусловно

Разбира се, хубаво е, когато мъжът го е грижа какво си облякла, каква прическа си си направила. Но искрено любящият човек ще приеме жената до себе под какъвто и да е облик – рошава, без грим, напълняла или без оскубани вежди. Този мъж никога няма да се опитва да ви променя или принуждава да правите това, което не бихте искали. Защото има вкус и ви обича безусловно.


3. Чувствата му остават стабилни във времето

Ако един мъж днес е лудо влюбен във вас, това не е гаранция, че утре няма да ви презира и унижава. Истинската любов е мощно и непоклатимо чувство, което дава сигурност и увереност. Постоянно трябва да чувствате любовта и грижите му, и то не само по празници или след секс.

4. Страхува се да не те загуби


Малко ревност не вреди, когато тя е достатъчна да покаже на жената колко е важна и значима за него. В крайна сметка всички мъже имат чувство за собственост. Ако сте скъпи за сърцето на един мъж, той никога няма да си позволи поведение или отношение, което да ви отчужди от него. Този мъж е готов винаги да прости недостатъците ви и да ви приеме с всичките ви лоши черти на характера ви.


5. Винаги е близо до теб

И не само в секса, но и в ежедневието. Той откровено говори за това, което е в душата му, говори за своите желания, обсъжда приятелите си. Споделя с вас преживяното и търси вашето мнение. Влюбеният мъж винаги поставя любимата си на първо място, тя е не само любовница, но и близка приятелка. Ако чувствате, че той не казва нещо, че крие някои неща от вас, или усещате, че не винаги е искрен, не чакайте от него любов до гроб.

6. Загрижен е за теб

За него не е проблем да измие чиниите, когато сте уморени, да почисти с прахосмукачка пода или да разходи кучето, ако вие нямате възможност. Ако не се чувствате добре, ще изхвърчи до аптеката, още преди да сте го помолили за това. Такъв мъж е готов винаги да ви помогне. Той ще ви вземе с такси от нощния клуб, където сте били с приятелите си, и ще ви посъветва да сложите шал, когато навън е студено. Каквото и да се случи, вие винаги ще чувствате неговата загриженост и подкрепа.


7. Готов е да се жертва за теб

Не е необходимо да му уреждате специални проверки и тестове, достатъчно е да си припомните няколко примера, когато любимият ви човек е трябвало да се откаже от интересите си заради вашите. Когато той отказва да отиде на среща с училищни приятели, за да гледа филм с вас, или пренасрочва среща с родителите си, защото сте планирали разходка, този мъж е готов на всичко заради вас.

8. Винаги е на твоя страна

Може би сте сгрешили в спор с родителите си или по време на конфликт на работното място. Любящият мъж никога няма да застане на страната на опонентите ви. В най-добрия случай той може да ви даде приятелски съвет как да постъпите, но, както се казва, дори ако решите да отидете по дяволите, той ще ви хване за ръка и ще влезе в ада заедно с вас. Любимият мъж е съучастник.

9. Помага ти да решиш проблемите си


Любящият мъж не само ви купува аспирин, когато сте болна, но също така може да помогне, ако се случи нещо по-сериозно. Той възприема проблемите ви като свои и прави всичко, което е по силите му, без излишна драма. А вие пък, от своя страна, никога не се чувствате неудобно, когато го помолите да ви вземе от работа с кола или да плати за вашия телефон.

10. Той не е алчен

Може би един от най-важните маркери на истинската любов е способността да бъдем щедри. Това не означава, че мъжът трябва да ви купува коли и кожени палта, важното е желанието му да ви угоди. И дори да не е милионер, а обикновен служител на средна заплата, той винаги ще намери начин да ви изненада приятно в момент, в който най-малко очаквате. Щедростта по отношение на парите показва колко щедър е човек и в чувствата си.

Четете още: 10 признака, че той е луд по вас