10-те най-популярни секс фантазии на мъжете

11 октомври 2014 | 09:00
102912
8
8

Анализирайки множество научни изследвания, статии и анкети, психолозите Харълд Лейтънбърг и Крис Хенинг са подредили десетката на най-разпространените сексуални фантазии на силния пол.

1. Секс с няколко жени

Това е най-популярната сексуална фантазия сред мъжете. В живота им подобни сцени са нахлували в съзнанието им най-малкото веднаж (а по-скоро многократно). И макар че в реалния живот груповият секс по формулата М+Ж+Ж (с подвидове + още и още Ж) не е толкова добър, колкото изглежда, като фантазия той е непоклатим от първото място на касацията.

2. Отстъпване на инициативата

От мъже се очаква да поемата инициативата, но в сексуалните си представи те предпочитат точно обратните действия – да преотстъпят инициативата на партньорката. Сцените варират от най-обикновен мързел в леглото до изнасилване, извършено от страна на слабия пол.

3. Наблюдение

Ширещото се мнение, че по своята природа мъжете са воайори намира потвърждение и във фантазиите им. Наблюдаване на мастурбираща жена или съвокупляваща се двойка са любими въображаеми сцени на огромна група мъже. Това изобщо не бива да ви чудва, като се отчете популярността на порното.

4. Смяната на терена

Секс и интимност на много нестандартни места като тропически плаж нощем, върху капака на колата, в кухнята или в пролетен парк, окъпан от слънчеви лъчи завладяват фантазиите на мъжете.

5. Еротични одежди

Облеклата на медицинска сестра или ученичка, кожени тоалети или строги делови костюми са само малка част от одеждите, с които жените гастролират в сексуалните мисли на мъжете.

6. Специалният секс

Фелациото в изпълнение на жената и аналният секс са изключително популярни в мъжкото подсъзнание. Разликата със "конвенционалния секс", а също отпадането на табутата при такива действия са особено съблазнителни за мнозина мъже.

7. Оралното обладаване

Когато работата опира до фантазии за специфични сексуални действия, една от най-популярните сцени в мъжкото съзнание е оралното обладаване на партньорката. Мисълта, че той й доставя удоволствие заедно с възбудата от аромата на женското лоно правят тази фантазия невероятно възбуждаща за повечето мъже.

8.Разликата в годините

Понякога това е просто въпрос на вкус, понякога е желание да имаш нещо, което нямаш, а друг път е просто носталгия. Така или иначе мъжете честичко си представят жени, чиято възраст рядко контрастира с тяхната. 18-годишни жадуват за 40-годишни дами, а 60-годишни дядковци за 18-годишни девици.

9. Под наблюдение

Съчетанието на табуто с въвличането на други трайно присъства във въжделенията на немалко мъже. Забраненият плод винаги е сладък, особено в секса. А когато към това се добави и шансът да демонстрираш на света сексуалната си мощ, въобръжението на силния пол е нажежава до червено.

10. Преотстъпване на партньорката

Причините за тази фантазия са най-разнообразни. Не липсват мъже, които се кефят при мисълта, че дамата им ще получи такова физическо удоволствие, което е невъзможно при съвокупление само с един мъж. Други акцентират на момента на самоунижението. Трети пък се възбуждат от възможността да доминират над жената, която да им се подчинява.

Коментари

8
  01 май 2018 | 22:09 отговор
 

 
7 Дан Колов
  27 юли 2015 | 15:49 отговор
 

Големи ебачи тук сте се събрали...научете се първо чекии да си правите!!!!!

 
6 До Анчо и олигофрена
  17 юни 2015 | 15:18 отговор
 

Я вземете се изчукайте заедно !

 
5
  12 октомври 2014 | 20:35 отговор
 

 
4 InternetPari
  12 октомври 2014 | 19:14 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$ДОЛАРИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. ------------------------------ P A R I N E O B U X - F R E E - B G

 
3 Анчо
  11 октомври 2014 | 15:22 отговор
 

тия на снимката как съм ги чукал само ... :)

 
2 олигофрена
  11 октомври 2014 | 15:13 отговор
 

Оле, тия на снимката как ще ги чукам само ...

 
1 Печели Пари
  11 октомври 2014 | 13:30 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

 

Добави Коментар

Най-четени