Мили дами, не е нужно да сте като красавиците от кориците на модните списания, за да сте от онези жени, по които всеки мъж би си загубил ума. Магията на влюбването не е във външната ви красота (единствено), тя е в онази харизма, която не може да бъде описана с думи. Днес ще ви представим 10-те типа жени, по които всички мъже просто полудяват. И не заради физическите им качества, а заради цялата им същност, заради която един мъж е готов да им прости дори физическите несъвършенства и биха се влюбили дори и в тях.

Невинното момиче, което се нуждае от закрила

Не се заблождавайте, скъпи дами, мъжете обожават да се чувстват силни и до голяма степен това да се случи, зависи изцяло от вас. Ако го накарате да бъде вашия супермен, той ще бъде ваш завинаги. Дайте му шанса да бъде вашата закрила, рамото на което да се опрете, авторитетът на когото разчитате за съвет или подкрепа. Това е най-безпогрешната тактика, когато искате да омаете един мъж. Внушете му, че без него няма да се справите с проблемите, дори и това да не е съвсем точно така.

Жената загадка

Мъжете обичат загадъчните жени и ако вие сте като прочетена книга за него, е твърде вероятно да изгубите интереса им. Нека да има неразгадани тайни за него, нека не знае къде сте точно в този момент, нека има елемент на мистерия. Бонус съвет: не прекалявайте с тайнствеността, особено ако си имате работа с ревнивец.

Нимфоманката

Няма нищо по-възбуждащо за един мъж от жена, която е с изявен сексуален апетит. Ако сте от дамите, които обожават секса, не го крийте от него, защото това е един от най-силните ви козове.

Скромното момиче

Има мъже, за които скромните момичета са слабост. Онези, които не изискват прекалено много, но в същото време показват много добри качества. На такъв мъж ще направите наистина силно впечатление, ако сред другите сте скромна и дори срамежлива, но когато сте само двамата, например в спалнята, разгърнете целия си потенциал и покажете каква хищница можете да бъдете.

Активната

В днешния забързан свят, в който жените отдавна не са само домакини, мъжете силно се впечатляват от тези, които са активни във всяко отношение. Работят, водят социален живот, спортуват, разхождат се в природата и са заети с цял куп задачи. Такива, които нямат време да изпадат в меланхолични състояния, защото са твърде ангажирани с дейности, които ги правят щастливи и най-вече такива, които не се страхуват да направят първата крачка. Не се притеснявайте следващият път вие да отидете при някой готин тип, да го заговорите, а защо не и да го поканите на среща - никак няма да сбъркате.

Малката страхливка

Тук говорим единствено и само в сексуален аспект. Вярвайте, момичета, почти няма мъж, който да не полудее по жена, която се държи като невинно, неопитно момиченце в леглото. Но разбира се, това трябва да бъде доста обиграна роля, не говорим за откровена непохватност. Запомнете - запазете този образ само за спалнята.

Самоуверената

Всеки мъж намира за страшно секси да има до себе си жена, която си знае цената и демонстрира самоуважение и увереност. Тя е истинско предизвикателство за него, защото той знае, че ще трябва да заслужи любовта ѝ. А все пак сте чували, че мъжете обичат предизвикателствата и за тях любовта до голяма степен е вид лов, нали?

Двойничката на мама

Сигурно ви е известно, че почти всеки мъж търси образа на майка си в жената, която ще бъде негова половинка. Е, това не е лъжа, много господа искат да усетят онази нежна закрила, която цял живот са получавали от нея. Ако и външно приличате на майка му, ще спечелите още една голяма червена точка. Мъжете много бързо разбират дали сте тази дама, след като усетят майчинска загриженост от ваша страна. Само че не бива да прекалявате с този образ, има мярка, която не бива да прекрачвате, освен ако не искате да се сдобиете с мамино синче.

Дивата

Мъжете наистина си губят ума по онези жени, които са като истински диви - винаги са в топ форма, винаги са център на вниманието и излъчват едно особено силно обаяние. Само че изпитват и известна доза страх от тях, тъй като те изглеждат твърде силни на моменти. Затова е хубаво, когато сте само двамата, да бъде с една идея по-смирени и скромни.

Безразсъдната

Господата намират за безкрайно чаровно жените, които не се притесняват да покажат лудостта си. Разбира се, говорим за лудост в допустимите граници. Безразсъдната е онази дама, която не се страхува да сгреши, не се страхува да помоли непознат за услуга, не се страхува да дойде и да ви развесели. Никоя друга дама не може да ѝ съперничи, защото в нея има нещо толкова специално и в същото време неподправено.

Четете още: 5 признака, че той прави лош секс