11 начина да накарате любовника си да се страхува да не ви загуби

Влюбени сте до полуда в мъж, който е обвързан, женен и вероятно има деца? За нищо на света обаче не искате да го загубите, а още по-малко – да разрушите семейния му живот? На всичкото отгоре той е безумно добър в леглото, но и удивителен кавалер извън него. Как да го задържите по-дълго време до себе си? Ето съветите на дами, които гордо носят титлата „любовница“:

1. Запомнете основното – той трябва да знае, че е най-добрият

Казвайте му това при всяка възможност. Заедно ли сте в компания с много мъже, шепнете му в ухото, че е най-красивият, елегантен, строен, харизматичен, солиден и чаровен. Двамата сте в ресторант? Наблюдавайте го, докато разговаряйте помежду си, повтаряйте му колко много обичате да го гледате, как поставя хапката в устата си, как плъзга пръстите си по вилицата, как отпива от чашата пред себе си глътка вино. Не спирайте да му казвате какъв бог е леглото и че прави върховен секс, че гласът му е любимият ви звук, който ви кара да настръхвате, че има впечатляващи силни ръце, чиято прегръдка ви разтопява от удоволствие, че ароматът му ви подлудява.

Дори и в неговите недостатъци, търсете плюсове. Вашият любим човек хърка ли? О, това е най-мелодичното хъркане, което сте чували и е толкова сладко да заспите с него.

2. Не се опитвайте да казвате нещо лошо за жена му

Тя не трябва да присъства по никакъв повод във вашия свят. Запомнете, че когато сте двамата, сте само вие двамата и нищо друго не бива да съществува във вашия уединен свят. За вас е важно да създадете пълна илюзия, че освен вас двамата няма никой друг на света. Ако вашият любовник започне да се оплаква от жена си, съчувствайте му, но не съдете партньорката му и бързо сменете темата. Повярвайте, в сърцето си всеки мъж се чувства виновен за измяната, която извършва, и ако се присмивате на брака му, той автоматично ще защити законната си половинка.

3. "Любовта на мъжа минава през стомаха" – пълна глупост?!

Ако някой си мисли, че един мъж отива при любовницата си, за да яде вкусен борш, жестоко се лъже. По правило жененият мъж се храни вкъщи. И отива при любовницата си заради интимните ласки, с които тя го дарява, и заради начина, по който тя го кара да се чувства. И ако все пак решите да приготвите вечеря или закуска, направете нестандартна порция. Поставете масата в хола на малка масичка, запалете свещи, създайте комфорт с възглавници и одеяла. Или му донесете храна на поднос в леглото. Най-важното е да не спазвате ритуалите, с които е свикнал у дома. Нека яде в семейството си на масата за вечеря по домашен суичър и чехли. Вашата задача е да направите дори едно обикновено ястие нестандартно, романтично и незабравимо.

4. Бъдете добър слушател

Огледайте позата му, смейте се на анекдотите му, реагирайте на това, което казва, гледайте го в очите, докато той ви говори, изразявайте емоции, задавайте въпроси. Мъжът трябва да чувства, че всичко, което казва, е интересно за вас. В едно семейство по правило хората спират да се слушат с годините. Затова трябва да проявите искрен интерес към речите на любовника си.

5. Отидете с него там, където жена му никога няма да отиде

- На футбол? Скъпа, обичам стадионите и футболистите.
- Риболов? О, такова щастие е да седя до теб на брега.
На село да види леля си? Трябва да си готова да го последваш, където и да реши.

6. Споделяйте хобитата и чисто мъжките интереси на любовника си

Той обича колите – проявете интерес за любимата му марка например. Силната му страна е историята – седнете и научете исторически дати. Обича да говори за политика – покажете му, че и вие се интересувате. Обича кучета – вземете си домашен любимец от любимата му порода.

7. Докосвайте любимия човек нежно през повечето време, докато сте заедно

Навсякъде! Независимо дали сте сами, или с компания, на кино, или на театър, в парка, или в ресторанта. Изправете яката му, свалете невидимия пух от ръкава му, случайно докоснете косата, ухото, лицето, ръцете, докоснете коленете му. Такива нежни и мимолетни тактилни контакти играят огромна роля и на подсъзнателно ниво предизвикват силна привързаност.

8. Постоянна готовност за секс

Постоянната готовност за секс и внасянето на разнообразие в леглото чрез различни експерименти, са може би основните моменти, заради които мъжът идва при вас. Изненадайте любовника си в секса, предлагайте нови пози, бъдете спокойни, реализирайте най-невероятните му фантазии. Тук няма ограничения и табута. И запомнете: любовниците никога не ги боли главата!

9. Когато общувате с любимия си, бъдете нежни и безгрижни

Забавлявайте се, усмихвайте се и се смейте. Не го натоварвайте с излишно с претенциите си, не то напрягайте с проблеми – всичко това му е достатъчно вкъщи. Имайте предвид: мъжете мразят истеричните и скучните жени.

10. Обърнете специално внимание на кореспонденцията помежду ви

Пишете му в социалните мрежи, изпращайте сладки мемета и гифчета, кажете му как ви липсва и колко много го искате. Но внимавайте кога го правите. Попитайте го в кое време за него ще е удобно да му пишете, за да не го изложите пред законната му половинка. Специална тема в кореспонденцията са красивите голи снимки. Понякога дори не е нужно да сте напълно голи. Никой мъж няма да остане безразличен към този вид снимки. И със сигурност не получава нищо подобно от жена си. Затова периодично разреждайте кореспонденцията си с някой и друг по-пикантен и възбуждащ мъжкото желание фотос.

11. Дайте му възможност да ви ревнува

Не вдигате всеки път телефона веднага. Когато чатите в социалните мрежи, спрете и не бързайте да му отговаряте. Винаги се опитвайте да изглеждате перфектно, не само когато сте сами. Любовникът ви със сигурност ще забележи как непознати мъже се взират във вас.

И между другото, ако следвате всички тези съвети, скоро ще разберете, че сте перфектната любовница.

Четете още: Eто какво липсва на връзката ви и как да го промените