Автор
Woman.bg

11 предмета в спалнята, които карат мъжа да ви изневери

Всички се стараем да поддържаме чистота и уют в семейното си гнезденце. Нали именно чистият и уютен дом кара мъжете ни да се прибират с радост вкъщи? Има обаче някои предмети, които макар и да красят обстановката и да изглеждат необходими, привличат в къщата енергията на изневярата. Странното е, че тези вещи най-често се намират в спалнята!

1. На брачното ложе не бива да има два матрака. Дълбокият процеп между тях е енергетична пукнатина във вашите отношения. Купете си голям топ-матрак и запушете тази пробойна.

2. За предпочитане е мъжът да спи от лявата страна на леглото – тогава на подсъзнателно ниво той ще кара партньорката си да се чувства по-защитена по време на сън. Освен това „страната на сърцето“ стимулира верността.

View post on Instagram
 


3. Никакви картини с голи тела над челната част на леглото! Окачете там картина с нарисувани ириси – те са символ на верността.

4. А сега за живите цветя в спалнята. Кактусите на перваза на прозореца са символ на угасващите чувства. Пълзящите растения объркват мъжките мисли. А сухата икебана в спалнята ще потуши страстта помежду ви.

5. Огледала. Вашето легло не бива да се отразява в огледало. Можете в краен случай да оставите огледалните повърхности, ако ги разрисувате с красиви орнаменти.

6. Под леглото не бива да лежи нищо и пространството там трябва да е винаги чисто. Дори един изгубен чорап или сритан под леглото чехъл ще внесе негативна енергия във връзката ви.

7. Статуетките с женски лица нямат място в спалнята ви. Щастие на влюбените могат да донесат двойки фигурки – например две патици мандаринки, които са символ на верността.

8. Ако сте започнали нова връзка, специалистите по фън-шуй ви съветват да промените абсолютно всичко в спалнята. Сменете чаршафите, кувертюрите, пердетата, картините, възглавниците. Ако не ви е удобно да изхвърлите всичко, поне подръжте старите си одеяла, възглавници и кувертюри на ярка слънчева светлина. Тя ще ги „изчисти“ от миналото.



9. На компютъра не му е мястото в спалнята. Ако случайно ви трябва компютър именно там, постарайте се мониторът да не е обърнат към леглото.

10. По-добре не слагайте телевизор в спалнята. Ако обаче някой от вас не е съгласен да се прости с гледането на любимите си предавания от леглото, сложете телевизора на ниво поне на половин метър над нивото на леглото. Най-добре го монтирайте на стената.

11. Енергията на водата в спалнята не стимулира верността. Не слагайте в това помещение аквариуми, фонтанчета или изкуствени водопади.