12 фрази, които той ще ти каже, ако наистина е влюбен в теб

Един мъж винаги може да издаде отношението и емоциите, които изпитва към една жена, ако тя наистина е успяла да запали у него огнена страст и дълбоки чувства. Ето кои са фразите, които той ще ви сподели, ако наистина е влюбен във вас.

Възхищавам ти се

Когато един мъж е лудо влюбен в една жена, първото нещо, което можем да се прочете в очите му, в момент, в който тя влиза при него, е възхищение. Погледът е далеч по-красноречив в случая от всякакви думи. "Щастлив съм, че съществуваш и няма значение кой съм аз – твоя любим или просто някой, който ти се възхищава от разстояние", са думи, които наистина могат да издадат, че сърцето във въпросния мъж бие лудо.

Ти ме вдъхновяваш

"Ти си моя муза. Ти ме караш да се чувствам изпълнен с вдъхновение и възторг от живота. Готов съм да направя всичко за теб." Такива думи само могат да ви подскажат колко много е хлътнал той по вас.

Уважавам те

Фактът, че търси вашия съвет, желанието например да се допита за нещо до вас, в което той не е напълно сигурен, но вярва, че вие ще му помогнете, със сигурност е знак, че не само е хлътнал по вас, но и че изпитва респект и уважение към вашето мнение. Ако нещо го съмнява, вие ще сте първият човек, за когото той ще се сети. И не за друго, а ащото той ви обожава.



Обичам да те целувам

Само фактът, че ви го казва, е достатъчен да повярвате колко силни и страстни чувства таи този мъж към вас. "Дори след много, много години ще се чувствам добре, стига да мога да те целувам, колкото искам%", "Искам да те целувам и никога да не спирам да го правя", "Искам да те обсипя отгоре до долу с целувките си" - такива фрази могат да бъдат изречени само от лудо влюбен мъж.

Не искам да се променяш

Може и да има неща, които той не харесва в теб, но влюбеният мъж е влюбен дори и в тях. Защото това си ти. Ти се неговата муза. Ти си неговата любима. Ако той те обича истински, те обича такава, каквато си.

Влюбен съм в теб

"Влюбен съм в теб. Ти си прекрасна. Не мога да правя нищо, без ти да си в мислите ми. Където и да се намирам, само ти си пред моите очи. Усмивката ти е най-красиво. Заради твоята усмивка светът става по-красив" - изрази, с които той ви казва колко влюбен е във вас.

Мисля за теб

Ти си в ума ми постоянно. И ден, и нощ. Дори и тогава, когато трябва да направя нещо, ти отново си в мислите ми.

Прощавам ти

Истински обичащият мъж е готов да прости всичко. "Прощавам ти, беше безобразна вчера, но ти прощавам, защото те обичам. Моля те, не ме наранявай. Дори да ме оставиш, аз ще продължа да те обчам, но моля те, не ме оставяй. Как да спра да те обичам. Нямам тези сили. И не искам да спирам да те обичам" - изрази, с които той категорично ви заявява, че ви обожава до полуда - защото какво то и да направите, той ще ви прости.

Обичам те

Обичам те с цялото си сърце. Ти си моето всичко. Изпълваш душата ми с радост и светлина. Изпитвам към теб любов. Единственото, което искам, е да бъдеш щастлива. *}

Не мога без теб

Не ме е срам да призная, че не мога без теб, без твоята топлина, без твоите очи, без твоя нежен и добър поглед. Не мога без ръцете и милувките ти. Ти си въздуха, който дишам Светлината, без която цветето ще умре. Ти си моят живот.

Искам да те прегърна

Имам нужда от топлината ти. Ти си моят уют, моят пристан и утеха. Искам да те прегърна, да ти дам топлината на тялото си и душата си. Искам да те направя щастлива в обятията и да те даря с любов, каквато никоя няма да ти даде.

Благодаря

Благодаря ти, че те има. За това, което си. За твоята искреност. За усмивка ти. За твоя смях и очарование. Дори и за това, че се ядосваш, когато съм те огорчил. Благодаря ти за разбирането и за това, че си толкова специална.

Четете още: Умните жени не очакват тези неща от партньорите си