Оргазмът – най-желаният момент в секса, до който невинаги се достига лесно, а понякога може да се случи, дори и без да сме го очаквали. Знаете ли, че можете да го изпитате, дори и по време на тренировка? Съвсем не е необходимо в момента да осъществяваме полов акт, за да достигнем разтърсващото удоволствие. Освен това има цели 12 различни вида оргазъм. Нека видим кои са те.

1. Клиторен оргазъм

Този може би е най-лесен за достигане и е от най-силните. За да го изпитате, трябва единствено вие или вашият партньор да стиимулира клитора по най-приятния за вас начин. Разбира се, може да се получи и с френски ласки.

2. Г-точка оргазъм

Г-точката е място във влагалището, което ви носи най-силно удоволствие, също така това е женският еквивалент на простатата. Стимулирането на Г-точката може да създаде усещането за нуждата от уриниране, така че е важно да извършите тази дейност преди секса. За да достигнете оргазъм, ще трябва да използвате пръста си или вибратор. Стимулирайте влагалището, докато не откриете мястото, което ви доставя най-голямо удоволствие.

3. Смесен оргазъм

Той е комбинация между клиторен и друг вид оргазъм. Съвсем възможно е да усетите двойно удоволствие, ако стимулирате клитора и зърната си едновременно. Също така можете да изпитате клиторен и вагинален оргазъм наведнъж. Достатъчно е само да стимулирате клитора по време на секс.



4. Анален оргазъм

Съвсем възможно е, но трябва да сте напреднали. Ако идеята за по-необичаен секс ви харесва, опитайте да пуснете партньора си през „задния двор“. Анусът има множество нервни окончания и правилната му стимулация може да доведе до оргазъм.

5. А-точка оргазъм

А-точката е разположена в края на вагиналния канал и може да бъде чудесен извор на удоволствия. Просто трябва да се отпуснете и да позволите на половинката си да проникне възможно най-дълбоко.

6. Маточен оргазъм

Той се получава при стимулацията на маточната шийка. За да го достигнете трябва да правите секс няколко дни, преди да ви дойде цикълът, като отлагате оргазма. Когато усетите, че сте близо до върха, сменете позата, кучешката може също да е от помощ.

7. U-точка оргазъм

U-точката е уретрата. Този оргазъм лесно може да бъде сбъркан с клиторния, тъй като се получава чрез стимулирането на зоната около уретралния отвор, който се намира под клитора. За да достигнете до върховното усещане, трябва да докосвате нежно този участък и да използвате лубрикант.



8. Зърнен оргазъм

Много жени могат да изпитат върховно удовоствие от стимулирането на зърната. Причината за това е, че при допира на зърната, кръвта се стича към генителиите. Също както при всеки друг вид оргазъм.

9. Фитнес оргазъм

Съвсем възможно е да получите разтърсващ оргазъм и докато тренирате. В повечето случаи този момент идва изненадващо и най-често когато се получава триене между бедрата. По този начин се получава непряка стимулация на клитора.

10. Кожен оргазъм

Може да се случи, дори и когато слушате музика, която ви харесва. В този момент настръхвате и усещате уникално удоволствие. Понякога се получава и от допир на специален човек. Да, това е кожният оргазъм.

11. Оргазъм с дишане

Тук положението е тантрическо. Не се ли възбуждате, когато чувате, че половинката ви душа учестено в ухото ви? В такъв момент е съвсем възможно да стигнете до оргазъм, дори и без да правите секс. Можете да достигнете до върховното удоволствие и когато сте сами. Единственото, от което се нуждаете, е тихо помещение и спокойствие. Останалото е бавно вдишане и издишане, което постепенно зачестява...



12. Оргазъм от фантазия

Фантазията е най-мощното ни оръжие. Благодарение на нея можем да изпитаме уникален оргазъм, само ако се отпуснем и си помислим за нещо наистина възбуждащо. Усещането може да бъде още по-силно, ако се докосвате, докато фантазирате.

Четете още: Най-известните любовници в историята