Всяка жена иска да срещне мъжът-мечта. Този, който да е готов за живот с нея, вечер да си легне до своята принцеса, да я обгрижва и обича. Не само дамите бленуват за своя принц, но и господата въздишат по жената-мечта. И когато двама души се намерят и решат да споделят дните до края на живота си заедно се получава магия, която е необяснима и по-силна от всичко останало.

Естествено продължение на тръпката любов и семеен живот е сватбата.

Безспорно, сватбата е едно от най-значимите събития в живота на всеки човек. Събитие, колкото чакано, така и свързано с много емоции, които са незабравими и запечатани в съзнанието на всяка една влюбена двойка.

За перфектна сватба не е необходим нито огромен бюджет, нито лимузина, нито пък 5 звезден ресторант, а „само” любов и разбирателство!

Понякога напрежението от последните дни преди заветния ден, умората и стреса си казват думата, затова просто го игнорирайте и запазете доброто си настроение.

Усмивката на лицето през целия ден ще ви гарантира страхотни сватбени снимки и видео, а освен това ще рефлектира и на вашите гости, които също ще прекарат един незабравим ден.

2012-а беше годината на елегантните, стилни и изключително красиви сватби.

Събрали сме едни от най-забележителните тенденции, засягащи този важен ден. Вложете положителна енергия и усилия в това да превърнете своята сватба в уникално и незабравимо преживяване, както за вас, така и за вашите гости.

Една от основните тенденции през миналата година е използването на перли… Може да ги използвате като акцент върху сватбената торта или като декорация – във ваза за цветя:

Приближава Твоя ден, в който ТИ ще си царицата на Твоята сватба. И на този ден искаш да озариш всички и със сигурност ще си най-красивата и ослепителна булка, която някой е виждал!



Страхотна идея за сватбената декорация е използването на чадъри. Вдъхновете се:



Claire Pettibone, Carol Hannah и Kirstie Kelly Couture са три от модните марки на сватбени рокли, които се откроиха с доза сексапил, стил и оригиналност. Харесваме техните женствени модели. Бихте ли избрали подобна рокля за вашата сватба?



Съчетаването на любимите ви цветове с модните тенденции ще направи вашия специален ден още по-привлекателен!

Златистото бе сред топ фаворитите за сватбена декорация през 2012-а, а и да си признаем този цвят ни е един от любимите!



Всяка булка мечтае да бъде неотразима на така важния за нея ден. Сватбената прическа играе много важна роля от цялостната й визия на жената.

Завършеният образ на булката и истинският шик придават именно аксесоарите. Може да се спрете на интересна и бляскава шнола или нежно цвете в косата.



Създаването на една наистина уникална и елегантна цветна сватба е лесно!

Това е вашият специален ден! Направете го незабравим!